Svenska Bil >> bilentusiaster >> roadsters >> Content

Honda Rincon 650 Specifikationer

Den Rincon 650 (2003 TRX650FA) bandvagn är en del av Hondas FourTrax serien. Den har ett antal funktioner som gör det möjligt att utmärka sig i utomhus prestanda. Även om Rincon har meriter som en allvarlig verktyg arbetshäst, klassificerar Honda Rincon en fritids maskin. Den Rincon har fått ett smeknamn: ". SUV av ATV" den Effekt

Honda Rincon 650 använder en vätskekyld fyrtaktsmotor vars förbränningsrum volym är 649cc. Motorns overhead-ventilkonstruktionen ger den en låg tyngdpunkt. Det Rincon är helt automatisk transmission och hydraulisk momentomvandlare rutt kraft från motorn till alla fyra däcken.
Fjädring

Rincon har helt oberoende fjädring fram och bak med en dubbel triangellänkar utformning. De bärarmar är förstärkta med smidda aluminium knogar, och de bakre knoge svänger använda metall bussningar för att upprätthålla god bakhjulet inriktning under bakdämpade stroke.
Däck och bromsar
< p> En uppsättning radialdäck komponera Rincon nedre stiftelse. Framdäcken är 25x8-12s medan de bakre är 25x10-12s - bakdäcken är bara något bredare. Den främre bromsen är en trippel-förseglad hydraulisk trumma, och bakbromsen är en enda hydraulisk skiva. Den enda hydrauliska skivan är monterad i mitten och fungerar tillsammans med den bakre upphängning för att minska massan av fjädring och förbättrar bilens hantering.
Övriga funktioner
< p> Den Rincon har en speciell tumme switch kallas Traxlok att ryttaren kan använda för att växla mellan två-och fyrhjulsdrift. Den känsliga differentialbroms på framsidan styr vridmoment till det hjul som har bäst grepp för att bidra till en mjuk gång. Förarens Konsolen har en vattentät LCD instrumentpanel, bränslemätare och en 12-volts uttag Addera Mått

Längd:. 83.7 inches

Bredd: 46,1 inches

Höjd: 46.8 inches

Wheelbase: 50.7 inches

Sitthöjd: 34.2 inches

Markfrigång: 10.7 inches
< p> Vändradie: 10.8 meter

Torrvikt: 600.0 pounds

Bränsletank: 4,5 liter, inklusive 1,0-liters reserv

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/roadsters/93605.html

Previous:
Next:

roadsters

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.