Svenska Bil >> bilentusiaster >> roadsters >> Content

2.5I Z4 specifikation

Först infördes 2002, är BMW Z4 en tvådörrars, tvåsitsig roadster som ersatte avgående Z3. Från introduktionen till modellår 2005, har Z4 erbjuds med en 2 -. Liters rak sexcylindrig motor som drivs basmodellen av fordonet. Effekt

24-ventilers 2,5-liters motor kunde göra 184 hästkrafter vid 6000 rpm och maximalt vridmoment på 175 Nm vid 3.500 rpm. Det var tillräckligt med kraft för att göra noll till 60 på 6,7 sekunder och når en toppfart på 147 miles per timme.
Transmission

BMW erbjöd två sändningar för 2,5- liters version av Z4. En femväxlad manuell var standard valet medan en fem-växlad automatlåda med manumatic växling var frivilligt.
Fjädring

Trogen BMW idrottsliga filosofi, Z4 har en bakre chassi fyrhjulsdrift med oberoende MacPherson fjäderben fram och en oberoende multi-link setup i ryggen. De vanliga hjulen var 16-tums legeringar med V klassade däck.
Miltal

Z4 får anständiga gas körsträcka för en sport roadster, rankad på 20 miles per gallon i staden och 28 miles per gallon på motorvägen. Med en 14,5-liters bensintank, är lika stor som en kombinerad räckvidd på ca 300 miles.
Safety

BMW är alltid i framkant av säkerhetsfunktioner, och Z4 är inget undantag. Krockkuddar kan hittas i framför föraren och passageraren samt på båda sidor, tjänar ett 4-stjärnigt betyg från NHTSA. Den inkluderade Cabriolet passagerarskydd Rollover Protection förtjänat ett 5 betyg från NHTSA. ABS, antispinn och antisladdsystem är standard liksom bromsassistans och elektronisk kraftfördelning teknik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/roadsters/93601.html

Previous:
Next:

roadsters

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.