Svenska Bil >> bilentusiaster >> roadsters >> Content

Hur man driver i en Miata

Enligt Topspeed.com, "Drifting är den snabbast växande formen av motorsport i världen. En bil sägs vara drivande när det bakre slirvinkeln är större än den främre slirvinkeln." Mazda Miata är en populär drift bil bland entusiaster. Den Miata är utformad med viktfördelningen är sinnet. Beståndet bilens viktfördelning är en av de närmast 50/50 bland bakre bilar fyrhjulsdrift. Detta åstadkommes genom att en motor som är närmare centrum än framsidan. Miata s mäldsuspension är också en aggressiv inställning som skapar idealiska drivande förhållanden. Bilen kan modifieras specifikt för drifting, men det är inte nödvändigt att ändra en Miata att glida. Det finns flera tekniker för att få en bil att glida, men Miata är begränsat till vissa som på grund av sin hästkrafter. Saker du behöver
Hjälm
racerbana
Visa fler instruktioner
Handbroms
1

Accelerera till en bekväm hastighet. När du anger ett hörn, ner växla till tvåan samtidigt drar i nödbromsen.
2

Sänk nödbromsen efter Traction har brutits och bakhjulen har börjat glida. Vrid ratten på samma sida som den bakre änden glider mot, samtidigt som du trycker på gaspedalen. Vrida ratten i samma riktning som den bakre änden håller glida från att förvandlas till en avknoppning.
3

Räta ratten när man kommer ut ur hörnet. Bakdäcken kommer att återfå dragkraft, och bilen kommer att räta ut. Addera Clutch Kick
4

Ange hörnet i ett behagligt tempo. Under svängen, tryck och släpp kopplingen så snabbt som möjligt (sparkar). Den bakre änden förlorar dragkraft, och bilen kommer att börja glida.
5

nedväxling bilen till andra växeln och trycker på gasen samtidigt vrida på ratten på samma sida som den bakre änden glider mot. När du vrider vänster, kommer bakhjulet glida rätt, och när man svänger höger, kommer bakhjulen glida vänster.
6

Räta ratten när man kommer ut ur drift och uppväxling växlarna.

Feint Drift
7

Accelerera när man kommer in i hörnet. Precis innan hörnet, snabbt vrida ratten i motsatt riktning av svängen och tillbaka i svängen. Bilen kommer att tappa greppet.
8

Växla ner till lämplig växel och trycker på gaspedalen. Håll hjulet vänt åt samma håll som bakhjulen glider mot.
9

Räta hjulet när man kommer ut ur hörnet och uppväxling till lämplig växel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/roadsters/93595.html

Previous:
Next:

roadsters

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.