Svenska Bil >> bilentusiaster >> roadsters >> Content

Om Toyota Tercel Race Cars

Toyota är känt för sina kompakta fordon. När man införde Tercel, lagt Toyota en ny dimension till amatör racing. I själva verket byggde denna bil en fanskara som skulle sträcka sig långt utöver dess ursprungliga användning som en high-mpg pendlare bil. Den Tercel småningom ersattes med nyare bilar som Echo - amatör åkare gillar det eftersom det inte är mycket dyra och är roligt att anpassa och uppgradera. Även härlighetåren av racing med Tercel är över, kan du ta fortfarande bling i din alldeles egna, lurade ut racer. Här är hur. Tercel Racing

Handling Tercels appeases behovet att ras, utan bekostnad. Du behöver ändringar som en bur innan du kommer att tillåtas på en racerbana. I vissa situationer kan ditt försäkringsbolag kan du hålla din täckning densamma, även om du kanske måste lägga till en fem-punktsbälte och andra säkerhetsfunktioner. Det finns många informella racing händelser som du kan skriva. Addera skräddarsy Interiör

Glöm inte att lura ut den och göra den anpassningsbar. Interiören kan ersättas med anpassade platser som gör en stor skillnad när det kommer till stil och komfort. Du kan gå high end med skinnklädsel att ersätta din vinyl och exotiska material som sebraträ att ersätta plasten. Du kanske till och med föredrar en ny instrumentpanel för att rymma instrumentpanelen eller GPS. Det roliga är att göra det mesta av arbetet själv. Är spoilers verkligen nödvändigt
Spoilers

? För Tercel racers, är svaret ja. Om du är racing för skojs skull, hjälper spoilern att skilja bilen från gatbilar. Det lägger till touch av elegans och hotelser. Det bygger "street cred" och fastställer ditt rykte på framsidan.
Lights

Tercel åkare gillar att anpassa sina lampor. Om ditt mål är mörkerkörning, kan du sätta in eftermarknad halogenlampor. Om du gillar street-style racing, välj en flashier underrede ljus. Lysdioder, under tiden kan lysa upp din fälgar, och du kan installera någonstans på eller i din bil. Dessa lampor finns från platser som velocityfactor.com eller andra butiker.
Body Kits

Body kit blir svårare att hitta för Tercel, men de är fortfarande tillgängliga och erbjuder en genväg till anpassning. StatRacing.com säljer Duraflex kit på nätet, som det står är gjorda av harts, plast och glasfiber på ett sätt som gör den stark. Streetbeatcustoms.com. erbjuder Evo, R33 och M kit typ. Om du insisterar på att göra din egen kit från grunden och vill ha all kontroll som kommer med det, se länkar nedan. Addera Var att ta bilen när det är redo för amatör racing?

National Dirt Digest listar tävlingar som betalar tusentals dollar för att amatör åkare. Lokala speedway är bra informationskällor. Den racing hemsida 2havefun.com erbjuder också information för nybörjare.
Försiktighet

inte skynda på gatan. Gå till din närmaste lokala speedway för mer information. Kontrollera med ditt försäkringsbolag och en advokat innan du försöker någon typ av racing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/roadsters/93573.html

Previous:
Next:

roadsters

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.