Svenska Bil >> bilentusiaster >> roadsters >> Content

Om Rat Rod Roadster

Stemming från 1950 hot rod, är råtta stången racer en uppfräschade twist på den klassiska kult bil, men bör inte förväxlas med sin föregångare - råttan stången har en kultur alla sina egna. Historia
p Det är en modern råttastång trend, men det är felaktigt resultatet av hot rod kulturen av 1950-talet där människor skulle ta kroppen av en Ford Model "T" och förbättra det genom att installera motorn i en 1950-bil. Under 1950-talet var det hot rod utformats främst för det enda syftet att dragracing. Genom åren, denna trend utvecklats och råtta stången trenden utvecklas.
Missuppfattningar

Rat Rods är inte hot rods, och de är inte super stavarna, som är både känd mer för kosmetiska egenskaper. Rat Rods är särskilt utformade för att dragracing, och medan de är kända för att använda klassiska delar av veteranfordon, lika lätt som de kan konstrueras från mer samtida pjäser och fortfarande definieras som en råtta stång. Målet är snabbhet, och det målet är den första prioriteringen.
Identification

typisk råtta stången är utformad som en återgång fordon, och det är oftast en coupe eller en roadster från när som helst mellan 1920 till 1950. Vad definierar det som en råtta spö är det faktum att en mångfald av delarna blandas och matchas från grunden.
Betydelse

En central del av råtta stången betydelse i den amerikanska kulturen är att den representerar individuella kunnande inom innovation. De flesta tjalla stänger konstrueras och konstruerats av sina ägare, och denna förståelse tillför en viss stolthet och beundran för visning och racing av dessa fordon. Detta är också källan till trendens kultstatus.
Funktioner

Rat Rods ofta oavslutade måla jobb. Topparna är ofta hackas, och deras hoods, fotsteg, stötfångare och fendrar bort. Syftet med denna oavslutade look är att antyda att bilen bara är tänkta att köras och inte för show.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/roadsters/93572.html

Previous:
Next:

roadsters

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.