Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man kan blockera Wastegate på en 12V

Cummins 12V turbodiesel motor som fanns i 1994 med 1998 Dodge Ram trekvarts ton och en - tons lastbilar har sett en bred användning bland prestanda entusiaster . 12V är en stark motor som är i stånd att motstå väsentlig hästkrafter och ökar vridmomentet över lager . Ett sätt att öka effekten är att öka laddtrycket . Boost är inloppsluftstrycket som tillhandahålls av turbo , och mer boost lika med mer makt . Fabriken utnyttjade en wastegate att begränsa ökning till 22 psi (pund per kvadrattum ) , men det är en enkel sak att blockera wastegate vakuumledningen för att uppnå upp till 40 psi uppsving. Saker du behöver
Laddtrycksstyrning armbåge
låstängerna
insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Koppla loss vakuumslangen linje från turbon . Den turbon är på vänster sida av motorn när du står framför lastbilen . Det vakuum linje går från turbon till wastegate , är som en cylindrisk " burk " som är bultad till turboaggregatet .
2

Skruva loss slangkopplingen som är på turboaggregatet . Ersätt det med laddtrycksstyrning armbågen . Dra armbågen och anslut vakuum linje till den .
3

in en insexnyckel in justerskruven i uppsving armbågen . Vrid skruven medurs tills det tar stopp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93565.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.