Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man installerar Russell flätlina

Några uppgraderingar tillägga att "racing motor" utseende till under-huven område i en muskel bil som flätade slangar. Det är ingen hemlighet att riktiga tävlingsbilar använder rostfritt stål flätad slangarna för deras ökad tillförlitlighet i tuffa racing förhållanden, men deras visuella intryck har fångats på i stort sätt mellan prestanda-bilentusiaster. Det faktum att de oftast håller längre än slangarna fabriken gummi är ett försäljningsargument som väl. Russell Performance tillverkar slangar och kopplingar som gör att den genomsnittliga bilägaren att installera flätade rader hemma. Saker du behöver
slang rörförseglingen slutar
glasfiber tejp
skruvstycke
Bågfil
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort dina befintliga slangar. Använd de ursprungliga slangarna för att markera rätt längd på varje flätad slang.
2

Linda tejp runt den flätade slangen där du kommer att skära. Detta förhindrar att flätan unraveling som du skär den.
3

Kläm slangen i skruvstycke, precis tillräckligt hårt för att hålla den stadigt utan att krossa den. Kapa slangen i mitten av bandet med bågfil.
4

Slip en klämma slangände över varje ände av slangen. Skjut slangen över anslutningarna på bilen i samma position som den ursprungliga slangen. Vrid ändfästen så justeraren är dolda. Dra åt med skruvmejseln.
5

Upprepa steg 3 och 4 för varje slang du byter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93560.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.