Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man uppgraderar Mustang turbinhjul till Pony Wheels

En av de vanligaste lager Mustang hjul stilar under 1980-talet kallades turbinhjulet, tack vare sin tjocka ekrar som liknade en turbin. Vissa ägare älskar dessa hjul tack vare sin period-korrekta utseende och stil. Andra tycker att de är lite föråldrad. En av de senare mönster är det fem-ekrad Pony hjul, som ser mer samtida än turbinhjulet och är också större. Båda hjulen använda samma 4 x 108 bultmönster. Pony hjul kan inte installeras på pre-1987 Mustangs såvida den främre spindlar uppgraderas till dem från 1987 och senare Mustangs. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera en uppsättning Pony hjul . Dessa kan köpas nytt från företag som American Muscle eller kan hämtas användas från en mängd olika platser, bland annat butiker som säljer hjul och eBay.
2

köpa däck för nya hjul. Eftersom Pony hjulen är större än turbinhjul, kommer de gamla däcken passar inte på nya hjul. För att hastighetsmätaren att fungera korrekt måste den yttre diametern av hjul och däck paket förblir desamma. Ett däck specialist kommer att kunna hjälpa dig att bestämma den rätta sidan Profilen på de nya däcken. Addera 3

Parkera bilen på en plan yta. Lossa muttrarna på hjulen med en rörtång. Palla upp Mustang med en domkraft och sänk ner den på en pallbock. Avsluta att ta bort muttrarna och hjulen.
4

Torka av området av navet ner där hjulet monteras med en trasa. Skjut Pony hjulet på navet. Montera muttrarna och dra åt dem med en rörtång. Sänk bilen bort av stödbenet. Dra åt muttrarna med 90 ft /lbs med en rörtång. Upprepa för de återstående hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93503.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.