Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man installerar ett helt golv ersätter i en Chevelle

Den Chevelle är fortfarande en av de mest hyllade muskel bilar i Chevrolet linjen, men tidens tand och elementen har ofta inte varit snäll. På grund av en ganska uppenbar design fel, drabbats hårdast av de fordon som rullade av GM monteringslinjer på 1960-talet med Chevy varumärke massiva läckage vid regn stormar, så att vattensamlingar för att samla in både stammen pannan och golvplattan, enligt mattan. Vanligtvis innebär det första steget i varje Chevelle restaurering reparera eller byta dess bottenplatta. Detta kan åstadkommas med rätt verktyg, erfarenhet med svetsning och med rätt hjälp. Saker du behöver
svetsenhet
ersätter bottenplatta
Vinkelslip
Vise grepp
motorsåg med skärande blad
Visa fler instruktioner
1

bort befintlig bottenplatta helt genom att skära bort den från chassit. Se till att lämna tillräckligt av befintliga läppar golvrum att överlappa med den nya golvplattan, hela vägen runt.
2

Undersök återstående metallen för några tecken på rost eller korrosion. Sand eller slipa eventuellt kvarvarande rost med vinkelslip.
3

Placera den nya golvplåten på plats, med hjälp, och anpassa den till de övriga överlappning. Titta att se till att den nya golvplattan är i rätt position, att det inte finns några luckor, och att varje del av den passar in.
4

Tack golvplåten på plats med en serie av plats svetsar place åtta-till-12 inches isär, runt omkretsen av golvplattan. Placera dina stift på både interiör och sidor exteriör bottenplatta.
5

Kontrollera att bottenplattan är fortfarande på plats, att det inte finns några luckor, och att det fortfarande är i linje. Svetsa golvplåten på plats längs sömmarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93497.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.