Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur du justerar lyftarna på en Chevy

När man bygger en motor, måste du infoga olika delar i ett sammanhängande system. Många maskinbyggare gör misstaget att bara fokusera på att installera den nedre änden (kolvar, vevstakar och vevaxel) eller öka aspiration på bekostnad av andra komponenter. Dessutom har många maskinbyggare avskyr den intrikata, utdragen tuning process som följer slutförandet av församlingen. Justera ventilen tåget på en Chevy motor tar lång trial and error, men är en enkel process. Saker du behöver
Drop dukar
5/8-tums hylsa och spärrskaft
ventilkåpor tillverkas med hål över varje mutter på vipparmar
ventilkåpan packningar
Show Fler Instruktioner
1

Placera den modifierade ventilen täcker på motorn, se till att varje sexkantsmutter ställer upp med hålet. Placera drop dukar längs varje fender väl, över batteriet och på golvet, eftersom oljan kommer att plaska bort från ventilen täcker.
2

Vrid motorn på.
3

Placera hylsa och spärrskaft på främre vänstra muttern och, för fasta lyftare, dra det hela vägen, tvingar tryckstången i sätet av lyftaren. Upprepa för varje av de återstående 15 vipparmar.
4

Dra den främre vänstra muttern tills slapping bullret försvinner för hydrauliska lyftare. Dra åt varje mutter för varje vipparm baserad på de som gör mest skrammel och surrning tongångar mot ventilkåpan, men bara åt till den grad att rabbla försvinner.
5

Stäng av motorn. Byt den modifierade ventilen täcker de fasta ventilkåpor och dra ner dem med nya packningar på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93483.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.