Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man installerar skålade säten i en 66 Chevelle

med restaurering av en klassisk bil, du måste ta hänsyn till hela projektet, inte bara motorn eller lack. Samtidigt som många entusiaster strävar efter att hålla sina projekt bilar så nära tal-matchning stock skick som möjligt, gör en betydande del inte känner mig så begränsad. Utbytbara delar låta dem återställa en 1966 Chevrolet Chevelle många alternativ för både exteriör och interiör. Byta ut sätet lager bänken av en Chevelle för sätena fabriken hink som hör hemma i en Chevelle Malibu är en ganska enkel swap. Saker du behöver
Standard Hylsnyckelsats med spärrfunktion
Konsoler och hårdvara för 1966 skålade säten
Bärbar borra med full uppsättning av borrkronor
Måttband
Krita
Show Fler Instruktioner
1

Unbolt befintlig bänk vid fästen med vilka det vid golvplattan. Ta bort fjädern från stolsjustering församling, sedan skruva isär aggregatet från undersidan av baksätet.
2

Dra höftbälten genom botten av bänk och rensa bort dem från bänken som utsträckning som möjligt. Lyft baksätet ur Chevelle. Ta bort de kvarvarande fästen /justering skenenhet från bottenplattan.
3

Placera en av de nya konsolerna för soffsäte på planritningen, och kontrollera justeringen med befintliga skruvhål i golvplattan. Du kommer sannolikt att behöva borra minst en - men förmodligen två - nya hål i golvet pannan per konsol. Borra alla nödvändiga hål.
4

Kontrollera spelet med ett måttband, och rita en krita kontur där skålade säten ska sitta.
5

Bolt de nya konsolerna vid golvplattan av Chevelle. Fäst motsvarande fästen till skålade säten.
6

Bolt de skålade säten av konsolerna på golvplattan. Använd inställningsveven att kontrollera att varje säte har full rörelse längs spåret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93482.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.