Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur sänka en 1968 Dodge Dart

Många klassiska bil entusiaster älskar inget mer än en ren bil återställas till fabriken specifikationer. Men det är en delmängd av entusiaster som föredrar att ändra utseende och funktion av en klassisk bil till en mer aggressiv upplägg. Hot Rodders har en lång historia av att sänka sina turer så att de verkar som om de ska flytta snabbt även när de står stilla. Sänkning en 1968 Dodge Dart kräver några verktyg, några nya delar, och en helg att avsätta för projektet. Saker du behöver
Tappade spindlar
Tappade kulleder
Förkortade chocker och fjädrar
Standard Hylsnyckelsats w /spärrnyckel
Vridmoment
Breaker bar
Replacement bussningar
domkraft och mekanisk pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilen på pallbockar med hjälp av domkraft. Se till att höja Dart nog att tillåta gott om utrymme undertill för att arbeta. Placera de fyra hjulen från marken, se till att bilen är säker på pallbockar.
2

Ta bort hjulen från framsidan av Dart. Lossa bromsledningarna och demontera hjulnaven. Lossa sexkantmutter vid toppen av spindeln, som kommer att frigöra fjädern och chock montering. Skjut ut fjädern.
3

Koppla chocken vid de övre och undre armar, och ta bort. Demontera den främre och A-arm församlingar. Ta spindlarna, då kullederna.
4

Tryck de nya bussningarna i de nya fjädring bitar, inklusive A-armar, vapenkontroll, kulleder och spindlar.
5

Installera tappade kulleder, sedan tappade spindlarna. Dessa två ersättningar kommer att släppa den främre änden av Dart avsevärt.
6

Sätt ihop A-arm-och kontrollera arm sammansättningar. Installera nya, lägre stötar och förkortade fjädrar, sedan återmontera hjulnavet och bromssystem. Byt ut hjulet och upprepa detta steg för den andra sidan av den främre hjulupphängningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93477.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.