Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur gör jag klona en Impala SS?

Den Impala Super Sport är ett av Chevrolet längsta kör fordon, som spänner över flera decennier. Under 1960-talet fanns det en Impala Super Sport produceras varje år från 1961 till 1970-talets början. År 1995 släppte Chevy en uppdaterad Impala SS modellen som tillverkades i flera år innan de stoppas. Under 2002 Chevy återigen gjort om Impala SS, med flera design cues från den första generationen av Impalas. Den SS beteckningen är den högsta nivån av alternativ paket tillgängliga, men Chevrolet gjorde ganska få faktiska SS impala. Men om du vill att SS utseende utan krångel, är kloning en ganska enkel. Saker du behöver
Chevy Impala
SS badging för årsmodellen av Impala
Rätt motor
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Decode VIN-nummer på din Impala, och jämför det med VIN-nummer för SS. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vad SS alternativen Impala versionen är tänkt att ha för det årsmodell. Den andra och tredje siffran i VIN kommer att berätta specifikt vad typ av motor installerades i SS. Kodningen av dessa två siffror kommer att variera avsevärt över varje årsmodell av Impala, som det finns massor av kombinationer. Konsultera en siffror matchande kod bok för året för din Impala att avkoda VIN korrekt.
2

Placera årets lämpligt SS badging på rätt ställen på Impala. Detta är det snabbaste sättet att få SS utseende, men badging ensam kommer inte att göra din Impala en klon. Det bör finnas en SS emblem på grillen, en på bakluckan och för första generationens Impalas, SS badging på de främre sidostyckena på både förar-och passagerarsidan.
3

Installera den typ av motor som SS Impala för din årsmodell har eller har haft, med endast de alternativ som fanns tillgängliga från fabrik. Undvik eftermarknaden eller icke-OEM motor tillägg, eftersom dessa kommer att vara en död giveaway att din Impala är inte en autentisk SS.
4

Hitta SS inredningsdetaljer alternativ som fanns tillgängliga för din modell av Impala . Dessa kommer att variera kraftigt över de olika modellerna, och att få denna rättighet kommer att ta en viss nivå av utredning Det finns ett antal tillverkare som specialiserat sig på inredning fabrik reproduktion som kan hjälpa dig att uppnå SS utseende, utan att du behöver skura junkyards och swap möter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93476.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.