Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man installerar ett Sway Bar på en 1969 Camaro

Lager vingla barer för Chevrolet Camaro 1969 byggdes för att ge bästa möjliga rida och hantering för bilen. Tiderna har verkligen förändrats, och med dem har kommit betydande framsteg i suspension och rida styrteknik. Lägga till en eftermarknad krängningshämmare till 1969 Camaro kommer att göra mer än att ge en mer bekväm och kontrollerad körning. En krängningshämmare hjälper till att ingjuta en ny nivå av körning självförtroende du aldrig upplevt förut. Saker du behöver
3/8 tums hylsa som
polyuretan bussning kit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla baren fram gungning från bilens undersida . Den är ansluten till fyra platser på ram och fjädring på bilen - en gummibussning på varje rambalk - samt att ansluta till suspensionen via ändlänkar Ta bort monteringsverktyg
2

. för krängningshämmare inklusive ändlänkarna och bussningar gummi. Montera polyuretan bussningar med krängningshämmare kit på plats på bilen med samma fästpunkter som gamla krängningshämmare.
3

Montera det nya främre krängningshämmaren först på slutet länkar , se till att polyuretan bussningarna är placerade med krängningshämmare slutar mellan dem, och dra ner dem.
4

Bolt mittsektionen av krängningshämmaren på polyuretan bussningar, sedan dra åt alla bultar förbinder de fyra anslutningspunkter för krängningshämmare på ramen och upphävande av Camaro.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93474.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.