Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Felsökning av en Dodge Dart Varvräknare

Det finns många klassiska muskel bilar i Dodge stall av slutet av 1960 och början av 1970 fordon. Dodge Dart är en liten, smal-inramade bil med rena linjer och vettig prestanda under huven. Men, som med alla åldrande klassiker, tenderar försämring att ställa in, och delar kommer alltid att misslyckas. Medan reparera motorer och transmissioner tenderar att samla det mesta av "hur" rubriker, är mindre korrigeringar som gasreglaget länksystem eller kombiinstrumentet förbises ofta. För en Dodge Dart varvräknare, finns det några grundläggande steg att ta för att felsöka många av de vanligaste problemen som kan uppstå. Saker du behöver
Voltmeter
Ficklampa
Spool av 12-gauge fordonsindustrin tråd
hane /hona-kontakter
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

bort frontpanelen från instrumentbrädan av Dodge Dart genom att lossa de fyra skruvarna på omkretsen av panelen framför kombiinstrumentet. Ställ panelen åt sidan.
2

Unbolt varvräknaren och skjut det framåt ur sin infattning. Ta försiktigt bort den primära tändningskabeln och ingången tråd som leder till distributören.
3

Placera varvräknaren på en arbetsbänk. Testa livskraft primära tändkabeln med en batteridriven voltmeter genom att placera kranen punkten voltmetern på änden av tändkabeln. Ljuset i varvräknaren ska flimra på, medan nålen på mätaren bör aktivera och studsa lite.
4

Byt primära tändkabeln om det inte finns något svar på voltmetern. Om varvräknaren passerar voltmetern testet men inte fungerar, ta ledningen från distributören till varvräknare. Ofta kommer kontakten helt enkelt glida på posten som distributör.
5

Kontrollera smältlänken på posten som säkringsblocket för kombiinstrumentet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93470.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.