Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur man identifierar en Jeep kungsörn

Vad som började som en krigstida fordon av nödvändighet har blivit en amerikansk ikon och en favorit bland entusiaster. På grund av Jeep s robusta design som inte har varierat kraftigt över tiden, är det inte ovanligt att se äldre modeller fortfarande på väg eller som erbjuds till försäljning. The Golden Eagle är en sådan edition som tillverkades 1976-1983 på Cherokee, J-10, och CJ modeller. The Golden Eagle är ett trim paket som du kan identifiera genom att leta efter ett par funktioner. Instruktioner
1

reda året av Jeep. Om det byggdes före 1977 eller efter 1983, kommer det inte vara en kungsörn. Även Jeep släppt ett trim paket för Wrangler 2006 kallas Golden Eagle, detta var en jubileums-upplaga som inte anses vara en av de verkliga, äldre kungsörnar.
2

Titta på motorhuven av Jeep för vad var kanske den mest utmärkande av trim paketet. Kungsörn upplagor hade en stor dekal på en gyllene, spread-bevingade örnen på huven.
3

Kontrollera hjulen. Kungsörnar för alla modeller kom med guld-målade ekerhjul.
4

Leta efter andra specialitet funktioner som inte ingår på basmodeller för Jeeps av denna tid, bland annat en svart störtbåge, hjul läpp förlängningar ( även kallad fender facklor), tonade rutor, specialitet klädsel (inklusive en denim motiv), krom främre stötfångare, och en svart galler vakt. Även om inte varje kungsörn hade alla dessa funktioner, är närvaron av en eller flera en bra indikator på att det var en kungsörn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92943.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.