Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur du anpassar en fyrhjulsdriven

Fyrhjulsdrift lastbilar kan anpassas för att förbättra sitt utseende och prestanda. Många 4x4 åkare lägger ändringar maximera off-road prestanda. Ändringar kan medge färd på större däck, ökad markfrigång och öka utbudet av där fordonet färdas bort av belagda vägar. Anpassa din 4x4 lastbil kan vara tidskrävande och dyrt, så det är viktigt att utveckla en klar uppfattning om vilka ändringar du vill göra till lastbilen och varför du vill göra dessa ändringar innan du börjar ändra din lastbil. Vissa ändringar kräver andra ändringar göras för att fungera utan att orsaka fordonet att bryta ner. Instruktioner
1

Lyft din lastbil med hjälp av en lift kit. Hissar kan lägga så lite som två inches till mer än en fot i höjd till din lastbil. Lyft en lastbil förbättrar markfrigång och ger dig möjlighet att sätta större off-road däck på lastbilen.
2

Uppgradera dina däck och fälgar. Större däck och fälgar är en populär anpassning för 4x4 lastbilar. Större däck möjliggöra mer aggressiv prestanda och extra dragkraft. Större däck normalt kräver att du öka storleken på dina fälgar också. Både däck och fälgar kan köpas för utseende samt prestanda och det finns en mängd unika fälgar att välja på för en 4x4 lastbil. Lägg belysning genom att installera ett ljus bar eller
3

extra stötfångare lampor till din bil. Ytterligare belysning är mycket användbar i terräng där det inte finns någon gatubelysning och många val kommer i krom som kan lägga till utseendet på din lastbil.
4

Uppgradera din fjädring för att ge din bil med bättre hantering och en jämnare gång. Uppgraderade fjädringskomponenter är nästan ett måste om du har lagt till en hiss, eftersom lyft lastbilar sätter extra tyngd och tryck på din befintliga fjädring och kan leda eller en grövre rida eller komponentfel.
5

Förbättra ljudet system genom att lägga en uppgraderad ljudsystem till din lastbil. Du kan även installera egna elektronik såsom DVD-spelare och GPS-system som inte kan ha kommit lager i din lastbil.
6

Ha en anpassad färg-jobbet gjort på din bil. Anpassad färg ser till att din bil är unik, eftersom det inte kommer att finnas några andra fordon som är exakt som din.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92937.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.