Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur du gör din egen inredning för ett land altan

Land inredningen har en viss bekväm charm om det. Och när du föra landet inredningen ut ur huset och ut på verandan, det är mycket inbjudande för besökande vänner och familj. Denna varma inredningen ger stor curb överklagande till ett hem. Inredningen inkluderar ljusa rena färger och blommor. Enligt Front Porch Idéer och mer, är röd ett större land färg. När du tar i röd gingham tyg, röda pelargoner i vita krukor, en röd krans och lite stollig, har du ett vackert land veranda. Detta är en röd-och-vit set kan du hantverk i ett par dagar. Saker du behöver Sida 2 röda blommande pelargoner
planteringsjord Sida 2 lerkrukor, 14 "och White måla
Pensel
Red tuschpennan
Plain stora crafting druvsorter krans
Tabell
tidning
stor bukett siden röda pelargoner
Limpistol
3 meter av röd-och-vit rutig duk
Saxar
Bag of kudde fyllning
Raka stift
1 gamla skamfilade fall kniv
5 gamla skamfilat gafflar
fiskelina
Visa fler instruktioner
1 Röda pelargoner är så "land."

Paint de två 14-tums lerkrukor i och utanför med vit utomhusfärg. Låt dem helt torr. Använd sedan den röda färgen pennan och sätta prickar 1/2 tum isär hela övre läppen av blomkrukor. Låt prickarna torka helt . Fyll krukorna 1/2 full av planteringsjord. Ta den röda pelargoner från plastkrukor och satte dem i de målade krukor. Fyll upp båda krukor med planteringsjord upp till en tum nedanför toppen. Placera nymålade krukor på framkant verandan, till höger och vänster om trappan. Vatten dem regelbundet.
2 Vitt och rött är perfekta färger för landets verandor.

Placera stora krans druvsorter på en täckt bord med tidningen. in varje rött siden pelargon i den nedre halvan av kransen. Täck botten av kransen i en halvmåne form. Justera blommorna tills du har den nedre halvan täckt av pelargoner. Limma stjälkar till druvsorter krans med limpistol. Sätt limmet under blommorna där den inte kan ses. Låt limmet torka i några minuter. Skär en 20-tums-remsan, två inches bred, från botten av den röda gingham trasa. Låt kanter oavslutade. Sätt remsa av tyg i krans, gingham sidan ut. Knyt ändarna i en liten båge och hänga kransen på ytterdörren. Addera 3

Skär röda gingham duken i åtta 15-tums-rutor för att göra fyra kuddar som matchar tyget på kransen. Lägg två bitar med räta mot varandra och hand-sy torg en tum från kanterna. Sy tre sidor och knut i änden för att låsa stygn. Vrid örngott rätsidan ut. Stoppa den med kudden filler. Gör det plump. sedan nåla den fjärde sidan tillsammans och hand-sy det stängt. Knot slutet av tråden igen för att låsa stygnen. bort de raka stift . Fortsätt med den andra, tredje och fjärde kuddar på samma sätt. Kuddarna kan sätta på din befintliga veranda stolar eller swing.
4

Gör en enkel vindspel att hänga på verandan för stollig . Använd en gammal skamfilat fall kniv, fem gamla skamfilat gafflar och fiskelinor. Knyt fem gafflar på 1-1/2-foot bitar av fiskelina till den horisontella kniven. Space dem jämnt över kniven omkring en tum ifrån varandra. Tie en änden av linjen till gaffeln handtag och den andra änden till kniven. Knyt en 1-1/2-foot bit fiskelina på varje ände av kniven. Ta dessa bitar av fiskelina över kniven och knyta ändarna i en knut. Häng på en krok på verandan taket och låt gafflarna klämta i vinden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92931.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.