Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur Lyft din Jeep Cheap

Vill du lyfta din jeep men inte har pengar för en dyr lift kit? Väl här är några tips och tricks som gör att du kan lyfta din jeep på en budget, är denna artikel avsedd för jeep yj 's och tidigare modeller, men vissa saker kommer att fungera för nyare modeller också. Saker du behöver
jeep
grundläggande verktyg
Visa fler instruktioner
1

Det enklaste sättet att lyfta din jeep är att bara lägga större däck, en jeep YJ kan passa upp till 31 x 10.5 däck på lager fälgar utan hiss alls. Om dina bladfjädrar är gammal och slapp du kan expirience några däck gnugga though. Däck kan vara dyrt, men om du shoppa runt på Ebay och Craigslist du kan hitta några bra erbjudanden på begagnade däck. Aslo kontrollera dina lokala skräp varv också.
2 p Om din jeep har blad främre fjädring och tillbaka (Jeep YJ och tidigare) Du kan få en viss lyft genom att använda större bojor, kan större bojor köpas billigt eller du kan göra dem om du är händig med metall arbete. Av säkerhetsskäl hålla med bojor som inte är mer än 2 inches längre än lager (detta kommer att ge dig en tum av hiss) Addera 3

Du kan också använda en kropp hiss. En kropp hiss ersätter helt enkelt de fästen som fäster kroppen till ramen med större. Body hissar kan vanligtvis hittas för under $ 100 och är enkla att installera. Body hissar ökar inte den totala markfrigång på din jeep eftersom det bara lyfta kroppen och inte i ramen, men de tillåter utrymme för att passa större däck utan att gnugga.
4

En vanlig metod för att passa större däck skärs hjulhusen och facklor fender, genom att göra detta kan du montera större däck och ändå ha tillräckligt med avslut ti inte gnugga hjulhusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92929.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.