Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Så se Thunder Nationals

The Thunder Nationals är den amerikanska Hot Rod Association monster truck racing och freestyling händelse i inomhusarenor. Oavsett om du är en kunnig bil entusiast, en erfaren monstertruck fan eller bara letar efter en bra spänning, är det åska Nationals en stor attraktion. Senaste ändringarna att effektivisera händelsen med massmöten Monster Jam har infört några av de berömda bilarna Monster Jam för ännu roligare för fansen monster truck. Instruktioner
1

Review Monster Jam kalendern för kommande åska medborgare "händelser. Åska medborgare "händelser inträffar på flera platser för ett par dagar flera gånger per år, så kolla kalendern för händelser på en plats nära dig.
2

Håll dig informerad om händelser som kommer till arenor nära dig. Om du bor i ett område med en arena som ofta är värd händelser monstertruck kan Thunder Nationals kom till arenan någon gång. Ta emot årliga kalendrar av händelser för arenor i ditt område för att veta vad Monster truck händelser kan äga rum.
3

köpa biljetter i förväg från Monster Jam hemsida. Advance biljetter är vanligtvis $ 5 för barn och $ 15 till $ 17 för vuxna.
4

Köp biljetter i förväg från alternativa webbplatser som Ticketmaster eller från arenan direkt om så önskas. Vissa tjänster kan ta ut en avgift för att placera din biljett beställning, så fråga om avgifter innan du beställer.
5 biljetter

Köp på dagen för showen på arenan. Vissa biljetter kan fortfarande vara tillgängliga om du inte kan köpa dem i förväg, men räkna med att betala $ 2 till för vuxna biljetter köpta på dörren än för vuxna biljetter köps i förväg.
6

Lär timmarna av showen när du köper biljetterna. Öppettider varierar beroende på datum och plats, och finns även på Monster Jam tidsplan för hela årets åska medborgare "datum.
7

Läs om andra evenemang som pågår kring Thunder Nationals. Många åska medborgare "helger kommer att innehålla en part i depån innan lördag eftermiddag visar. Extra händelser kan erbjuda speciella träffas och hälsar eller bakom kulisserna möjligheter för fans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92927.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.