Svenska Bil >> bilentusiaster >> Monster Trucks >> Content

Hur du köper en Monster Truck

Om namn som Big Foot, Grave Digger, Scarlet Bandit och Big Dawg få blodet att pumpa, du är en monstertruck fan. Drömmer du om att komma in i ringen och ta på de stora pojkarna, kanske till och med bli Big Foot, Jr eller något mer originellt? Du kan. Köp din egen monstertruck. Läs detta eHow att lära sig mer. Instruktioner
1

titt i platsannonser i din lokala papper eller i lokala biltidningar. Du kanske kan hitta en inte långt från hemmet.
2

Kolla eBay. Det är en källa för allt under solen. Men eftersom detta är en auktion webbplats, kanske du inte kunna se monstertruckar personligen innan du köper dem. Fråga efter någon form av garanti bör monstertruck vara fel på något sätt.
3

Gå online till Racing Junk, och kolla vad de har att erbjuda. Inte nog med att de har racerbilar av praktiskt taget alla slag, de har monstertruckar också. Bli medlem på webbplatsen (skapa ett användarnamn och lösenord) och sök på ditt hjärtas önskan. Du kanske kan hitta några lastbilar säljs inte långt från där du bor. Och, eftersom platsen Racing Junk är inte en auktion webbplats, skulle du förmodligen gå se dessa monstertruckar innan du köper dem.
4

Delta rallyn monster truck. Sajter som biljetter säljer nu dem till varje monster truck händelsen. Du kanske kan köpa en monstertruck att vissa förare kan sälja till någon av dessa rallyn. Heck, du kanske till och med kunna vinna en i en ritning.
5

Inspektera monstertruck innan du köper den. Oavsett var du går, bör du titta på monster truck över mycket noga, och ta din tid att göra det. Titta på ramen och motorn, som är den verkliga kött av trucken. Om det behövs, ta någon med dig som är mekaniskt benägna och vet monstertruckar som baksidan av handen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/monster-trucks/92922.html

Previous:
Next:

Monster Trucks

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.