Svenska Bil >> bilentusiaster >> Minibilar >> Content

Hur man gör en Backyard Kart Racing Track

Backyard kart, ATV och go-kart entusiaster finner det mer möjligt i dessa dagar att bygga sin egen bakgård tävlingsbanor. Om du har en del mark och några extra pengar, är allt du behöver för planering och drivkraft att få banan byggdes. Backyard kart är ett jämförbart alternativ till andra former av racing och, enligt den officiella Tkart USA racing hemsida, tack vare bakgård karting, "racers behöver inte slösa bort värdefull tid och pengar på att resa hundratals miles på tävlingsbanor, sova på hotell eller campare, betala inträde och pit avgifter, medlemskap och licensavgifter. " Saker du behöver
Hay bails
Bobcat Rake hotell med spade
Infield smuts
Visa fler instruktioner
1

Spärra av ett område där du skulle vilja ha ett spår. Mät ut kursen med pole markörer för planering.
2

Rita en grundläggande översikt av formen och längden på den kurs du vill skapa en plan. Plan runt denna översikt som hjälper dig under den fysiska aspekten av att skapa spåret.
3

Använd en bobcat med en spade verktyg eller en bulldozer för att röja marken där banan kommer att bli. Kör till slutet av spaden längs toppen av jorden där du ska placera spåret. Skrapa upp och flytta något gräs och matjord. De flesta professionella gokartbanor är smuts eftersom det är lättare på fordonen, men du kan välja att lägga asfalt.
4

kursen bred nog två till tre karts bredden och oavsett längd du vill liknande. De flesta professionella kurser är vanligtvis 1.000 till 2.000 meter lång, men ofta orm runt för att spara utrymme.
5

Lay södra rock röd smuts (som används på baseballdiamanten inägor) över det område som du har markerat för spåra. Du vill flera skikt för att markera spåret och förbli användbar över tiden.
6

Place hö balar runt kanterna på hörnen och i områden där vrak kommer sannolikt att ske. Rake smutsen ner regelbundet för att hålla den ren och jämn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/microcars/92919.html

Previous:
Next:

Minibilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.