Svenska Bil >> bilentusiaster >> Minibilar >> Content

Hur man gör Tulsi Tea Från en Tulsi växt

Tulsi anläggningen är en örtartade sub-buske som också kallas helig basilika. Det är mycket aromatiskt och har en söt, något bitter, kryddad smak som lånar ut till en mängd olika användningsområden. Bortsett från att använda den som en exotisk krydda i recept, kan du brygga läckra och enligt uppgift välgörande örtte. Att veta hur man brygger te från en tulsi anläggning ger dig en ny upplevelse av örtteer bortom svart-pekoe och andra vanliga sorter. Saker du behöver
Tulsi växt
Saxar
bakplåten
Loose tesil
Tekanna
Cup eller råna
Honey
Milk
Show Mer Instruktioner
1

Snip ca ½ dl färska blad från tulsi anläggningen. Använd en sax för att klippa bladen, en-på-en-gång. Detta försäkrar att du inte skadar plantan så att den kan fortsätta att utvecklas.
2

Sprid bladen av helig basilika eller Tulsi, ut på en plåt. Värm ugnen till 400 grader i 10 minuter. Grädda bladen på centrala rack för 15 minuter. Detta torkar dem snabbt.
3

Stuff muslin eller cheesecloth påse med torkade Tulsi blad. Knyt den i sig själv för att bilda en knut.
4

Fyll en tekanna med 2 dl kokande vatten. Kasta påsen innehåller tulsi i den varma tekannan och täcka det. Låt dra i upp till 5 minuter. Häll i en kopp eller mugg. Smak med honung och mjölk eller njuta är så.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/microcars/92916.html

Previous:
Next:

Minibilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.