Svenska Bil >> bilentusiaster >> Minibilar >> Content

Mini Cooper S Prestandaspecifikationer

Känd för sin roll i långfilmer "The Italian Job" och "Austin Powers i Goldmember," Mini Cooper är en kompakt tre-dörrars halvkombi och cabriolet. Drivs med British ingenjörskonst, är 2010 Mini Cooper S utrustad med en turboladdad motor som är täckt med en huva scoop. Utrustad med en sport fjädring, är Mini Cooper S också bränslesnål. Enligt MSN Autos, priser för 2010 Mini Cooper S börjar på $ 27,450. Motor

Mini Cooper S drivs med en 172 hästkrafter som når 177 pounds av vridmoment och 5.500 rpm. Den Cooper S är utrustad med en overboost funktion som tillåter fordonet att prestera på ytterligare 15 pounds av vridmoment. Utrustad med en turbomotor, går Mini Cooper s 0 till 60 mph inom sju sekunder. Cooper S är också utrustad med en digital varvräknare och en Openometer, en mätare placerad vid varvräknaren som används för att visa mängden timmar Mini Cooper drivs med taket nere.
Transmission och Fuel Efficiency

framhjulsdrivna Mini Cooper S är utrustad med en sexväxlad och sex växlad automat och manuell växellåda med växelpaddlar. Enligt MSN Autos, är det Coopers växelpaddlar utformad för bättre växling och utväxling. Mini Cooper S har en kompakt design och får 26 miles per gallon (mpg) i stadskörning och 34 mpg på landsväg.
Fjädring och Hantering
kompakt och sportig Mini Cooper S har en sport fjädring och breda däck.

Enligt MSN Autos, är Cooper S rolig att köra och den har smidig hantering tack vare sin kompakta storlek och sport fjädring, som är speciellt utformad för Mini Cooper S cabriolet. Med mjuk styrning och breda däck som bidrar till dess hantering och bromskraft, är Cooper S också utrustad med låsningsfria bromsar. The Cooper har också en pålitlig chassit. Även chassit ger tyngd till Mini Cooper S, är det styvare och mer fast än chassit på andra Minis. Mini Cooper S har också en valfri sport paket som inkluderar antispinn och ränder huva.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/microcars/92913.html

Previous:
Next:

Minibilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.