Svenska Bil >> bilentusiaster >> Minibilar >> Content

Hur att hitta och köpa billiga golfbilar

En golfbil kan vara mycket roligt. Men vissa golfbilar kan kosta så mycket som $ 10.000. Men låt inte det priset skrämma dig. De flesta golfvagnar i denna prisklass är antingen speciellt utformade anpassade golfvagnar eller hög effekt street juridiska personer carts.Many använder gas eller elektriska golfbilar för att köra korta sträckor. Vare sig det är i en avskild gemenskap eller en stor ranch stil egendom, kan golfvagnar vara en rolig, billig och miljövänligt alternativ till bilkörning. Så om du inte känner för att sprita ut $ 10.000 för en anpassad golfbil, här är några tips som hjälper dig att hitta en billig golfbil på nolltid. Saker du behöver
Dator /Internet-anslutning Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

avgöra vilken typ av golfbil du söker efter. Golfbilar finns i alla olika former och storlekar. De gör enkla golfbilar (som du ser på golfbanorna), anpassade golfbilar som är byggda för att likna bilmodeller, off road vagnar golf, och Street Legal golfbilar som är oftast den dyraste. Förutom de olika framträdanden, har du också ett val mellan vagnar Gas Golf och elektriska golfbilar. Elektriska vagnar är den tystaste och mest miljövänliga av de två. Men gas golfbilar erbjuda mer hästkrafter och behöver inte sättas in och tas ut.
2

Kontrollera dina online-platsannonser samt dina lokala tidningar. Många människor har använt golfbilar till salu till bra priser. Kolla Craigslist.com. De har oftast ett par golfbilar anges till salu.
3

Undvik att köpa nya golfvagnar. Golfbilar är som bilar, så fort du kör dem utanför partiet förlorar hälften av sitt värde. När du köper en begagnad golfbil du behöver inte oroa dig för att köra kondition så mycket som du har att med en bil. Golfbilar är mycket mindre komplicerat än bilar. De flesta golfbil delar är också riktigt billigt.
4

Ring din lokala golfbanor. Ibland golfbanor kommer att sälja sina gamla golfbilar till rabatterade priser. Även om de inte har några golfvagnar till salu när du kallar dem, lämna ditt telefonnummer och låt dem veta din intresserad av att köpa en begagnad vagn. Vissa kurser som stänger eller är för stängt på kommer att sätta sina begagnade golfvagnar upp för auktion. Att få en kundvagn på auktion för under $ 300 är inte ovanligt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/microcars/92902.html

Previous:
Next:

Minibilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.