Svenska Bil >> bilentusiaster >> Minibilar >> Content

Förvaring av Scooter för Winter

När temperaturen sjunker lägre och lägre på termometern, skoter ryttare antingen modig kylningen temperaturer eller lagra sina turer för vintern och väntar varmare tider. Men är helt enkelt parkera din scooter i garaget eller under paviljongen tak INTE lagra den för vintern. Se till att din cykel stannar i funktionsdugligt skick så att du snabbt och enkelt kan vara ute på vägen nästa vår i stället för tediously försöka få din cykel igång. Följ dessa enkla steg för att få din scooter inrättats för vinterförvaring på nolltid. Saker du behöver
Stabil
Batteri anbud täcker
Damm eller tarp
Oil
Oljefilter
Gas
Ratchet ställa
Visa fler instruktioner

1

Byt olja och oljefilter. Använd spärrfunktion set för att lossa och ta bort pluggen bränsleavlopp. Låt all olja rinna ut och sedan tillbaka pluggen och skruva loss den gamla oljefiltret. Skruva på det nya oljefiltret och fyll motorn med den rekommenderade tillverkaren mängden olja.
2

Fyll bensintanken med nytt bränsle och häll sedan en flaska Stabil bränsle stabilisator i tanken. Starta cykel upp och låt den gå i 10 minuter så att bränslet stabilisatorn kommer in i kammaren, förgasare, och andra delar. Kontrollera också att luften i dina däck och se till att de sändes upp till tillverkarens rekommenderade intervallet.
3

Hitta dina batteripolerna och koppla bort batterikablarna. Anslut kablarna från batteriet anbudet till terminalerna och koppla anbudet i. Istället laddar batteriet hela vintern, kommer batteriet anbudet sparka endast i bruk om batteriets spänning sjunker till en viss punkt. På så sätt kommer du att ha ett fulladdat batteri kommer våren.
4

Täcka upp cykeln med dammskydd eller tarp och parkera den någonstans ur vägen.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/microcars/92901.html

Previous:
Next:

Minibilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.