Svenska Bil >> bilentusiaster >> Minibilar >> Content

Hur man bygger en Go-Kart gräsklippare motor

Go-kart är korta, lätta kundvagnen ramar avsedda att drivas av små tre till fem hästkrafter. De är maskiner som kan byggas ut eller uppgraderas för nästan inga investeringar. En sådan uppgradering är en ny motor. Motorer särskilt utformade för go-kart kan köpas, men motorer till gräsklippare är perfekt för att byta på gokart ramar. De är små, lätt att komma med, och betydligt snabbare än den nuvarande go-kart motorer. Den här artikeln förklarar hur du monterar en gräsklippare motor på en go-kart i några få enkla steg. Saker du behöver
Donor gräsklippare motor
Go-kart ram
Drivning kugge
Axel kugge
Chain
3-fot-by-3-fots plåt av rostfritt stål plåt
Visa fler instruktioner
1

Köp eller hitta gräsklipparen (push-klippare fungerar bäst) som du kommer att få givaren motorn från. Kontrollera motorn för stora skador och se om den startar. Kontrollera att draglinan inte har fastnat (detta är ett vanligt problem).
2

Koppla bladet från drivaxeln på undersidan av klippaggregatet. Detta kan vanligtvis göras genom att lossa de en eller två skruvarna som sitter på bladet.
3

Lossa skruvarna som håller motorn till klippaggregatet och bryta motorn fri från däck. Lossa eventuella kablar eller ledningar som förbinder motorn till däck eller styret.
4

Fashion en konsol från rostfri plåt som monteras motorn på sin sida i en 90-graders vinkel. Detta gör att drivaxeln ska placeras i rätt position för att fästa kuggar och kedja.
5

Montera kugge till drivaxeln och anslut kedjan till go-kart s axel kugge. Fäst gasröret till förgasaren och ansluta alla de elektriska anslutningarna som de var på gräsklipparen. Dra i snöret och få igång racing.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/microcars/92898.html

Previous:
Next:

Minibilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.