Svenska Bil >> bilentusiaster >> Minibilar >> Content

Hur du köper en Microcar på en bil Show

En Microcar är en mycket liten bil som är oftast kortare än 3 meter. Vissa Minibilar är små nog att lyfta för hand om du försöker att parkera i en knipa. Dessa bilar var ursprungligen utformad för att spara pengar på bränsle och material. Minibilar finns även i elektriska modeller. Följ dessa steg för att köpa en microcar på bilmässan. Instruktioner
1

upphäva den summa pengar du förväntar dig att spendera innan du deltar i bilen visar. Gör lite forskning för att se hur mycket de Minibilar går för innan du deltar i bilen visar.
2

Logga in på Microcar hemsida för att läsa när och var nästa bilshow hålls. Klicka på "möter" längst upp på sidan för evenemangskalender.
3

Delta i bilutställning och titta på alla Minibilar och olika stilar. Det kan finnas ett visst område i vilket Minibilar är till salu. Titta till salu skyltar på bilarna som visas.
4

Lägg ett bud på en Microcar som fångar ditt intresse. Erbjuda ett lägre belopp än vad de ber om. De flesta säljarna är villiga att förhandla.
5

Har bilen besiktigas av en mekaniker innan du betalar för den. Du måste se till att bilen är i gott skick innan du köper den. Begagnade bilar säljs i "befintligt skick" skick, om inte annat anges.
6

Skriv upp ett köpebrev. Överför titeln i ditt namn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/microcars/92897.html

Previous: No
Next:

Minibilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.