Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur man håller en Wild Tarantula

Wild fågelspindlar frodas i hela sydvästra USA, vilket gör det ganska lätt att fånga och hålla olika sorter av dessa stora, lurviga spindeldjur. Att veta hur man håller en vild fågelspindel är inte mycket annorlunda från att hålla en från en djuraffär. Dock kräver det lite tålamod eftersom de är vilda varelser. Saker du behöver
10 gallon terrarium med screen lock och armaturer
100 volt reptil värmedyna
substrat
sten vatten skålen
Crickets
Möss
Show Mer Instruktioner
1

Välj en 10 gallon terrarium som är utrustad med en armatur och skärmen. Du kan köpa dessa terrarier i sällskapsdjur leverans butiker. De är idealiska för bostäder reptiler och insekter. Fäst den klibbiga sidan av reptil värmedyna på undersidan av terrariet på en sida. Detta ger värme för din tarantula.
2

Fyll botten 3 inches av terrariet med substratet. Kokos eller torv substrat är säker och perfekt för fågelspindlar. En blandning av båda är grovt för när spindeln molts och mjuk nog för att det ska bo.
3

Placera en sten vatten skålen i ena sidan av terrariet, förankra den i substratet på den kallare sidan av tanken. Inte bara din taranteln njuta täta drinkar av vatten, tycker det ibland att bli blöt. Håll skålen sten vatten fullt av färskt, rent vatten.
4

Sätt levande syrsor i din taranteln s terrarium gång i veckan, lägger bara ca 10 syrsor åt gången. Fågelspindlar är naturliga jägare. Om du har en vild fågelspindel, är dess jägare instinkt ännu mer kraftfull.
5

Sätt två pinkie möss i din taranteln s terrarium gång i månaden. Alternativt, kan du lägga en liten tratt mus en gång i månaden om ditt vilda Tarantula är stor nog att ta den lilla gnagare storlek.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92896.html

Previous:
Next: No

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.