Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur man installerar ett Upphängning Air Ride på en Chevy S10

luftfjädring kit tillgängliga för Chevrolet S10 lastbilen har utvecklats i förfining och teknik till den grad att de är nu lite mer än bolt-on program som kan installeras över under en enda helg. De flesta kit kommer med allt som behövs för installation, inklusive luft tank, kompressor, pneumatiska ledningar och krockkuddar. Air Ride uppställningar överstigande fem inches av sänkning kräver installation av en fyra link bakre änden. Sänkning kit med en droppe mindre än fem inches kan erhållas utan att bygga om bakre chassit. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Automotive handverktyg
Fjäderkompressor
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Palla upp trucken och stödja ramen med pallbockar, ta sedan bort däcken från alla fyra hörnen av lastbilen.
2

Placera luftfjädring komponenter i hörnet av lastbilen där de kommer installeras, sedan montera luft tank och kompressor i sängen av lastbilen eller mellan framerails, beroende på vilket du väljer.
3

bort de främre fjädrarna och stötdämpare från lastbilen genom unbolting chocken från de övre chock tornen och den nedre A-arm, och genom att använda en fjäder kompressor för att ta bort fjädern.
4

unbolt spindeln, installera sedan luftenheten rida chock i stället för våren och chock. Skruva upp i luften rida till de övre chock tornen, sedan ersätta spindeln och skruva den nedre delen av luften rida chock för den nedre A-arm. Upprepa proceduren för motsatt sida främre hjulupphängningen.
5

Ta bladfjädern från baksidan av lastbilen, och ta bort två av de nedre blad. Luften ride kit innehåller en adapterplatta som bultar bladfjädern. Vid fyllda, ersätter luften våren de saknade bladfjädrar. Skruva fast adapterplattan på bladfjädern med den medföljande hårdvaran, sedan skruva chocken luft rida till bladfjädern.
6

tillbaka bladfjädern på lastbilen, och skruva luften fjädern i fästet punkt på ramen där chocken var monterad. Installation av luftfjädring på baksidan av S10 är densamma på både vänster och höger sida.
7

Route luftledningen växlar in i hytten på lastbilen, kommer effekten att säkringen box under huven. Sätt makten i tändningslåset säkring för att förhindra att kompressorn har makten när trucken är avstängd. Skruva fast jordledningen till någon närliggande rena, omålade ram marken.
8

Route luftledningarna från luften tanken till enskilda störningar, noggrant fästa dem till ramen av lastbilen med plast buntband medföljer Air Ride kit så att de dirigeras inuti rambalkar. Slå på kompressorn för att blåsa upp stötar, sedan montera hjul och däck tillbaka till lastbilen och sänk den till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92893.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.