Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur Sänk våren för en 1992 Honda Civic

Sänkning utrymmet mellan vägen och din 1992 Honda Civic kommer att löna sig i bättre prestanda. En lägre tyngdpunkt kommer att öka fordonets förmåga att hörn och den övergripande hantering. Det kan också förbättra bränsle körsträcka eftersom det blir mindre luftmotstånd. Spolen-over våren som inrymmer chock spjället för stötdämparaggregat styr hur långt från marken dina Civic åk. Byt lager coil-over fjädrar med specialdesignade eftermarknad fjädrar för att sänka din 1992 Honda Civic. Saker du behöver
4 bil domkrafter
Däck järn
platt skruvmejsel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Momentnyckel coil-over fjädrar

Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre änden av Civic med två bilar uttag fästa ordentligt på ramen.
2

Använd ett däck järn till ta bort muttrarna på båda hjulen. Lyft hjulen från sina knutpunkter och ta bort dem.
3

Leta locket stötdämpare i hjulhuset. Locket är ett rektangulärt plasthölje ungefär storleken av ett spelkort som skyddar muttrarna fästa enheten stötdämparen till fordonet. Bänd loss locket med en platt skruvmejsel.
4

Lyft axelhus ca 1/2 tum, med de andra två bilar uttag. Du vill lyfta axelarrangemanget så att det inte hänger utanför bilen. Se till att du placerar de två uttagen symmetriskt och jämnt under axeln.
5

Ta bort de två muttrarna som fäster ovanpå stötdämparaggregat på fordonet, med hjälp av en skiftnyckel. När muttrarna tas bort axeln kommer att vila enbart på domkrafter.
6

Sänk domkraften långsamt tills coil-over våren kommer fri från chocken dämparen. Avsätta toppen och botten av fjädern från dess gummifötter med händerna. Ta bort fjädern.
7

Montera den nya coil-over fjädrar på plats. Sakta höja domkraften under axeln huset tills du kan sätta tillbaka anordningen stötdämpare. Guide våren och dämparen försiktigt på plats när du lyfter axeln. Se till spolen-över spring sitter på de övre och nedre gummifötter.
8

Sätt tillbaka de två muttrarna i toppen av stötdämparen montering, med hjälp av en momentnyckel. Dra åt den övre muttern till 16 mul-pounds och den undre muttern till 14 foot-pounds.
9

Clip plastlocket stötdämpare på plats igen.
10

Repeat steg 3 till 9 på den andra fronten stötdämparaggregat.
11

Sätt tillbaka framhjulen och fäst dem med muttrarna. Dra åt muttrarna med ett däck järn. Ta bort de två bil-uttagen håller upp axeln bostäder och långsamt lägre framsidan av Civic.
12

Upprepa processen med bakaxeln tills du har ersatt alla fyra coil-over fjädrar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92892.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.