Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur Sänk bladfjädrar i en Nissan Pickup

Bladfjädrarna i en Nissan pickup är en del av bilens fjädring. Som gupp påkörning, bladfjädrarna expandera och att absorbera kinetisk energi som skapas av axlarna rör sig upp och down.Lowering bladfjädrarna kommer att göra kroppen av pickup rida närmare marken. Placera sänka block mellan axel och bladfjädrar för att sänka dem. Fler eller större sänka block föra kroppen närmare marken. Om kroppen är för låg, kommer det att ha problem med att gå över även små gupp, så var försiktig när du lägger sänka block. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckel
Sänkning block
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera pickup på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Palla upp bakre delen av fordonet. Placera pallbockar under båda sidorna av ramen.
2

Ta botten och toppen chock montering bultar med en hylsnyckel. Avlägsna chock. Avlägsna muttrarna från ändarna av U-bultarna med en hylsnyckel. Ta bort U-bultarna. Ta bort den nedre plattan. Upprepa på pickup: s andra sida.
3

Lyft axeln med en domkraft tills axeln separerar från bladfjädrarna.
4

Placera en sänkning kvarter mellan bladfjädrarna och axeln. Passa in fliken på blocket så att den går in i hålet på den övre bladfjädern. Upprepa med den andra sidan av pickup.
5

Sänk domkraften långsamt tills axeln helt vilar på de sänka blocken. Skjut U-bultarna på plats, fast den nedre plattan och dra åt muttrarna till 80 foot-pounds med en momentnyckel. Upprepa på pickup: s andra sida.
6

Återanslut chocker och säkra dem med en hylsnyckel. Avlägsna domkraften och lägre fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92891.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.