Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Ford Mustang Ground Effekter

Ground effekter är delar av en bil som kan tjäna ett av två syften: att förbättra aerodynamiken och förbättra estetiken. Det ursprungliga syftet med marken effekter var att sänka bilen till marken eller minimera avståndet från marken till undersidan av bilen. Ju mer luft mellan bilen och vägen, desto mer motstånd på bilen, vilket gör det mindre bränsleeffektiva och långsammare. Efter marken effekter infördes, kom många människor att gilla den visuella stilen och började modifiera sin bil för stil, snarare än funktionen. Några Ford Mustangs komma med marken effekter, även om de flesta modeller kan modifieras för större aerodynamik och visuella stil. 2005-2009 Mustang GT Maier Racing Glasfiber Wide Body Kit
p Det finns många glasfiber body kit som finns, oftast någon för varje år och stil Mustang. Den 2005-2009 Mustang GT glasfiber kropp kit innehåller en huv, frontspoiler, framskärm set, stötfångare bak, sidokjolar, bakre paneler kvartal layovers och en bakre vingen. Hood lameller kan inkluderas. De fendrar kan också innehålla luftventiler, och den bakre stötfångaren kan modifieras med utskärningar. En wide body kit ökar bredden på bilen på framskärmarna, så ägaren kan lägga till bredare och lägre hjul racing för extra stabilitet. Den glasfiber wide body kit tillför både Nedre effekter och en bredare stance för ökad aerodynamik och stabilitet.
Wings West 1999-2004 Body Kits

Wings West erbjuder hela kroppen kit, liksom partiella karosser, antingen för fronten, huv, bak, sida eller spoilern. För dem med en liten budget, partiella kit ger ett bra alternativ till att förbättra utseende och funktion av bilen utan att spendera $ 3.000 för hela kitet. Setet heter The Dominator, så den visuella stilen är tänkt att förbättra den aggressiva typen av bilen och samtidigt ge de förbättrad aerodynamik. De biverkningar kit kan också bidra till att ge ökad stabilitet, men inte lika mycket som finns i Maier Racing kit, vilket är ett wide body kit.
Sarona

Sarona säljer ett antal olika marken effekter för Mustangs börjar med årsmodell 1983 till 2011. Delar säljs självständigt, även om fullständiga satser finns också. Modern bålen och vingar tak med och utan gälar finns tillgängliga. Alla delar är hand-lade och tillverkade av glasfiber, så att tiden från beställning till mottagande delarna är längre än andra företag. Delarna är inte målade, vilket gör det enkelt för bilägare att beställa en del utan oro för huruvida dess färg kommer att matcha den äter av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92889.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.