Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur Klistra Bil Dekaler

Några dekal entusiaster samla dem och använda dem för att frikostigt dekorera sina bilar. Vissa dekaler visar produkt eller varumärke stolthet, medan andra har sociala budskap, eller relä någon typ av modefluga, trend eller underhållning aspekt. Halva nöjet med att äga dem innebär processen att sätta dem på din bil på rätt sätt, så de kommer att pågå i flera år. Med dagens fantastiska grafiska processer, har många människor valt dekaler stället anpassad färg. Några tekniker och enkla verktyg kan få vem som helst att tillämpa sina favorit dekaler på sina bilar, med omedelbar tillfredsställelse och stolthet. Saker du behöver
Dekaler
Sponge
Maskeringstejp
Plast ansökan verktyg (spatel-liknande design) katalog Glasrengöringsmedel
synål
Assistant Review Måttband

Visa fler instruktioner
Klistra Bil Dekaler
1 Vissa dekaler kommer som ränder karosseridelar och är mycket långa.

Mät området som ska täckas. Använd ett måttband för särskilt långa grafik karosseridelar. Du måste veta hur mycket yta du har tillgängligt för de mycket långa grafiken. Bestäm hur du ska centrera dekalen och markera platsen lätt med en penna på alla sidor.
2

Rengör glaset eller organ panel yta med tvål och vatten (fönsterputs för glas). Se till att förlänga rengöring förbi det område som kommer att ta emot dekal. All smuts och dis måste tas bort för att möjliggöra ordentlig kontakt över hela ytan. Decal tillämpningar kan göras inuti eller utanför, men värmen från solen kommer att bidra till att göra dekal, speciellt vinyl, mer följsamma och lättare att arbeta med.
3

Placera dekalen över eller mot det avsedda området, vilket gör att du har det ordentligt centrerad. Använd en assistent om dekalen är lång, eftersom han kan hålla upp den ena änden medan du stöttar den andra änden. Tejpa på utsidan kanten av dekalen (icke-grafiska delen), säkra den till kanten av fönstret eller organ panel. Tejpa sidorna och toppen bara, lämnar botten öppen. Detta kommer att placera den så att den inte rör sig. Se till att du inte överlappar teckningen över någon bildel som fönster trim, dörrhandtag eller nyckelhål.
4

sax Använd för att klippa dekalen i tre lika stora delar (för långa dekaler) som går på bakre eller främre fönstret. Gör tre separata snitt som ger dig tre sektioner. Skär mellan bokstäver eller grafiska bilder om konstruktionen tillåter det.

För stora i ett stycke karossdelar, installera hela dekalen och sedan trimma den just om den grafiska sträcker sig över dörr sömmar eller kvartal sömmar panel. Exempelvis kan stora flamma dekaler börjar i fordonets front och når förbi ytterdörren.
5

Höj botten av dekalen och dra papperet backade bort dekalen på en stor del, eller ett avsnitt i taget om du segmenterad dekalen. Maskeringstejpen bör förbli intakt. Har assistenten hjälper dig att hålla dekalen från kontakt själv.
6

Placera dekalen på fönstret eller organ panel (exponerade klibbiga sidan) och använda en böjlig kniv plast spackel för att gnugga ner, med början i mitten och fläktade ut mot kanterna. Var försiktig och ta din tid. Gnid ordentligt för att få ut eventuell luft. Klistra ned de återstående avsnitten (för den segmenterade typ) på samma sätt. Ge det ett par minuter för att torka. Kontrollera om bubblor eller veck. Veck kan elimineras genom att försiktigt lyfta upp den veckade delen och försiktigt sträcker dekalen tyget, och sedan utjämna det tillbaka ner igen. Börjar längst ner
7

Peel bort den klara dekalen täcker,. Dra inte dekalen upp medan du tar bort papperet. Ta bort alla avsnitt, eller i fallet med den stora kroppspanelen, dra av pappersförstärkning i ett stycke. Titta på dekalen och gnugga ut eventuella bubblor eller linjer. Pop alla bubblor som finns kvar med en vass nål. Använd en lätt fuktad svamp för att avsluta den sista rubdown.
8

Använd en X-Acto kniv eller ett rakblad att skära sömmen där den stora dekalen har överlappat en dörr eller sidostycke gemensamt. Skär dekalen jämnt mellan båda kanterna, så att du kan stoppa överlappningen av dekalen runt dörren kanten läppen eller paneländen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92885.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.