Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur att fixa en Lowrider

fixa en bil eller lastbil som låg ryttare är ett mycket populärt sätt att göra huvuden fordonets tur, och ha mycket roligt med den. Låga ryttare infoga egna suspensioner såsom fjädrar, krockkuddar, tappade spindlar eller hydraulik för att justera markfrigången. Hur lågt kan du gå normalt regleras av lag, så kontrollera lokala föreskrifter innan modifiera fjädring. Saker du behöver
bil eller lastbil
Paint
Fjädring
Stereo
Interiör
Visa fler instruktioner
1

Måla låg ryttare med kvalitet färg, och överväga att genomföra mönster eller grafik, eller med hjälp av en metall-flake paint typ bil som gör den låga ryttaren gnistan, och är populär bland aficionados. Dessutom kommer flera klarlacker göra bilen verkligen lysa, och ta fram en djup lyster i den underliggande färgen.
2

Ägna särskild uppmärksamhet åt begagnade fälgar. Oavsett om de är krom, trådbundna hjul, ettor aluminium, eller ens hjul rally som var populära på 60-talet, se till att de har en kvalitet utseende och komplimang resten av bilen. Bredvid måla, fälgar kommer i en nära andra när det gäller övergripande utseende av fordonet, så välj fälgarna noga.
3

Installera en anpassad inredning, eller fixa det som är i fordonet, om det är i hyfsad form ändå. Populära inredning för låga ryttare är plysch dukar, mocka eller vinyl, beroende på applikation. Ibland läder är använt, men är inte alls lika populär som de andra materialen. Matta kit finns för de flesta bilar, eller kan skräddarsys. Seat rörledningar och ljusa designer komplimang också låga ryttare.
4

Bestäm om du vill att upphävandet vara statiskt, eller alltid på samma höjd, eller om du vill att det ska vara justerbar. Om du bestämmer dig för det senare, de mest populära sätten att göra detta är genom att genomföra användningen av krockkuddar eller hydrauliska pumpar. Krockkuddar använder en kompressor för att pumpa upp en stor gummi "bag" vid varje hjul, höja eller sänka markfrigången. Hydrauliska system använder flera batterier, hydraultryck och pumpar vid varje hjul. Hydrauliska system har alltid varit mer populär på grund av den tillgängliga effekten med pumparna, men krockkuddar blir snabbare och mer kraftfull, och så ökar i popularitet med den låga ryttaren folkmassan.
5

Genomföra en dyr , kvalitet stereo. Det är mycket ovanligt att se en låg ryttare utan en högljudd stereo. De nyaste huvudenheter, högeffekt förstärkare och stora stora subwoofers i bagaget är normal klädsel för de flesta låg ryttare. Användningen av kraftfulla diskanter och subwoofers kan skapa en mycket dynamiskt ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92879.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.