Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur man bygger en låg-Rider Motor

Motorn i en låg ryttare är inte nödvändigtvis en "hot rod" motor, så de flesta av byggnaden som görs på dem är estetisk. Använda billet aluminium och krom är ett bra sätt att nå en cool look utan att bryta sig in i motorn. Målning av vissa delar av motorn för att matcha komponenter på fordonet är också ett lönsamt sätt att förbättra utseendet på motorn. Saker du behöver
ventil täcker /måla
luftfilterhuset /måla tillbehör
headers /ljuddämparen
Visa fler instruktioner
1

Chrome platta eller måla ventilkåpor, insugningsröret och luftrenaren bostäder. Detta är ett billigt, snabbt och effektivt sätt att drastiskt förbättra utseendet på motorn i din låga ryttare. Vissa väljer en kromad dress-up kit, medan andra gillar att matcha kroppen färg till dessa tillbehör, skapar ett dynamiskt utseende.
2

Installera billet aluminium eller andra anpassade uppsättningar remskiva. Dessa apparater kan vara ganska dyra, men de är ett utmärkt komplement till motorrummet på en låg ryttare. Dessutom kan vissa skivor kan köpas som är "underdriven" eller mindre än andra trissor med cirka 10 procent, vilket gör saker att gå snabbare vid en lägre varvtal. Remskivor kan också vara färg-matchade till resten av bilen, men tänk på att de rörliga bälten tar sin tribut på ytan där de rider. Addera 3

fixa avgasröret systemet till att omfatta en kvalitet uppsättning rubriker, en bra två-eller tre-kammare ljuddämparen (eller halsdukar Om du planerar att köra ett dubbelt avgassystem), och klä upp tips avgaser som ofta förkromat eller rostfritt stål. Många låg ryttare ägarna kommer att göra tips extremt liten så att motorn dyker när det saktar ner, vilket är en stor uppmärksamhet grabber.
4

Lägg till anpassade tillbehör såsom generatorer, styrservo pumpar, broms boosters eller luftkonditioneringsaggregat. Dessa kan vara färg-matchade till fordonet, eller köpas som krom eller bitar aluminium också. För den nostalgiska utseende, helt enkelt lämna dem råa kan vara den bästa insats, samtidigt som du sparar skräddarsy för andra delar av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92878.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.