Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur kan vi minska Hydraulic Rattle

tryckpulsen i returledningen är den viktigaste källan till den hydrauliska skallra i bilar med makt rang och pinion styrning. Eliminera hydraulisk skallra helt kan vara omöjligt vid denna tid, men det första steget för att minska skallra är korrekt identifiering av de ljud du hör när du kör. Reparation av mekaniska problem minskar avsevärt kör ljud och är det första steget för att minska irriterande körning buller. Instruktioner
1

Inspektera din makt kuggstångsdrivna styrsystem för mekaniska fel. Inspektera alla remmar, bultar, vätskor, slangar och pumpar. Byt ut eller reparera eventuella trasiga eller läckande delar. Spola ditt styrsystem för att ta bort luft i hydrauloljan.
2

Installera ett stigrör för att dämpa den hydrauliska reaktionen puls eller hydraulisk skallra i ditt hydrauliskt styrsystem. Användningen av ett stigrör i ditt styrsystem liknar processer som används för att minska hydraulisk hamra i dina vattenledningar. Besök Delphi Automotive Systems webbplats för detaljerade instruktioner om hur du installerar och använder fordonsindustrin stigrör. Addera 3

Undersök alla ljud orelaterade till din hydrauliskt styrsystem. Gör nödvändiga reparationer. Kontrollera dina däck och fjädringssystem för mekaniska problem sedan köra ljud kan bero på mekaniska fel inom dessa områden.
4

Forskning de mest aktuella tekniska dokument för att ytterligare minska hydraulisk skallra. Besök SAE International webbplatsen för att hitta information om hur du installerar kompatibla element gummislang i returledningar att undertrycka tryckpulsen. Ring en mekaniker som specialiserat sig makten Kuggstångsstyrning styrsystemen att ha en kompatibel gummislang inslag installerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92875.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.