Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur man studsa en bil

Om under körning av återförsäljaravtalet i din nya rida, du studsar så grovt att du lämnar sätet för ett ögonblick, då du inte kan vara alltför glada. Då igen, kan du vara överlycklig. Göra en bil studsar inte bara över trottoarkanter, men också som den rör sig ner på gatan har länge varit en av de urbana spel bedrivs av hip-trattar och andra aktörer. Instruktioner
1

rev upp motorn när den är i neutralläge och du kommer ibland att få en studsande effekt. Att få passagerarna att hoppa upp och ner samtidigt som långsamt rör sig ner en gata kommer också skapa några studsar. Alla matcher spelas i en bil inte speciellt utrustade för detta ändamål, men kan skada fordonet. Istället, modifiera din bil.
2

Installera hydrauliska stötdämpare på din bil. Sedan början av 1950-talet blev denna modefluga först populärt med gatan bilförare. Det är det vanligaste sättet att spela studsande bil spel, som populariserades av låg-ryttare.
3

Låt dina vanliga chocker går och inte ersätta dem som du känner spänningen lätthet. Ju långsammare du går, desto större bounce du kan få från din ride. Lösa chocker kommer att tillåta dig att studsa mycket lätt, men ändå märkbart. Du inte skrapa botten av din bil på vägen, men ändå få ett litet spel i studs.
4

Köp fjädrar som sätter din bil lägre till marken. De måste vara fullständig och inte ändras eller skära fjädrar, du vill ha roligt att spela de studsande spel, men inte förstöra bilen Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92873.html

Previous:
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.