Svenska Bil >> bilentusiaster >> Low Riders >> Content

Hur man separat hydraulisk buller från mekaniska ljud i styrsystem

Identifiera och eliminera buller servostyrning kan vara rent ut sagt irriterande om du inte vet vad som orsakar det. Avgöra om din servostyrning buller orsakas av det hydrauliska systemet eller någon mekanisk fråga kan hjälpa. Här är de steg att ta för att separera och eliminera källan till servostyrningen bullret i bilen. Instruktioner
1

Lyssna noga till bullret. Om det är en humming typ av buller kan det vara en pump och hydraulisk fråga. Om det är mer som ett knastrande ljud, kan det vara ett mekaniskt problem.
2

Försök installera ett störningsskydd till hydraulsystemet. Om det tar hand om buller, så har du löst problemet. Detta kan bestå av bostäder och en ljuddämpning material.
3

Kontrollera färgen och konsistensen av styrservoolja vilket kan leda till hydrauliska problem i systemet. Inspektera vätska för slam och annat smuts och skräp, som alla kan påverka systemets prestanda.
4

Byt vätska servostyrning och tar sig tid att spola systemet. Detta kommer att undanröja eventuella smutsig vätska som kan orsaka problem med hydraulisk buller. Kontrollera alla slangar och ledningar tryck för slitage och byt ut vid behov.
5

Ta bilen till din mekaniker och har honom analyserar brus om du har provat allt och ändå inte kan lokalisera källan till makt styrning eller mekaniska ljud. Det kan vara värt några buck du betalar honom för att rädda dig huvudvärk av försök och misstag från din sida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/low-riders/92868.html

Previous: No
Next:

Low Riders

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.