Hur man installerar en Evo Plate Mount

Många stater kräver att du visar en främre registreringsskylt tillsammans med din bakre plattan. Den Evo plattan mount är en licens fäste som har utformats för att visa den främre registreringsskylten på en Mitsubishi Lancer. Det är oftast installeras mot sidan av stötfångaren, och passar Lancer Evolution X, Ralliart och GTS-modeller. Den Evo plattan fäste kan köpas på Lancer hemsida och från din lokala auto återförsäljare för mellan $ 30 och $ 60. Satsen omfattar fästet registreringsskylt, ryggplatta, skruvar, pluggar gummi och grundläggande instruktioner. Saker du behöver
Evo plattan mount kit
Electric drill
Skruvmejsel
Märkning penna
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Identifiera den plats där du vill att din registreringsskylt. Många människor föredrar att anbringa registreringsskylt till området på den sida av stötfångaren på Lancer-modeller. Mät bredden på stötfångaren och markera mittpunkten. Detta bör vara i centrum för din Evo fästplatta samt.
2

Håll konsolen på mittpunkten och markera tre punkter, två på nedre hörnen på fästet och en i mitten på den övre kanten av fästet. Kontrollera att hålen är symmetriska. Borra 13 mm hål i stötfångaren med en elektrisk borrmaskin. Addera 3

Borra fem hål i fästet med borren. Tre av hålen ska matcha de hål som borrats i stötfångaren i Steg 2. Dessa är till garnering pinnar eller skruvar. Två ytterligare hål ska borras på de övre hörnen av fästet. Dessa kommer att hjälpa skruva fästet till den svarta plattan i hållaren.
4

Linje upp hållaren med hålen i stötfångaren och sätt i skruvarna som medföljde satsen i de borrade tre hål. När alla skruvar är på plats, använd en skruvmejsel för att dra åt skruvarna.
5

Sätt tillbaka plattan i hållaren och säkra den genom att placera skruvarna på de två andra hålen i den övre kanten på fästet . Placera plattan i läge och dra åt skruvarna med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92867.html

Previous:
Next: No

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.