Roliga idéer för en Number Plate

Skapa en fåfängaregistreringsskylt med en egen fras är ett roligt och enkelt sätt att ge din bil en personlig touch. Inte bara är det ett sätt för dig att uttrycka vem du är och vad du älskar, men det är ett sätt att sticka ut från mängden. Plus, det ger andra förare något roligt att titta på och dechiffrera väntan bakom dig vid ett trafikljus eller i stop-and-go-trafik. Number Plate Regler och överväganden

nummerplåtar för de flesta stater är begränsade till sju tecken, som definieras som både siffror och bokstäver. Om du har två grupper av ord, du får en halv utrymme för att skilja dem åt. Även om du förmodligen inte kan stava ut hela ord eller meningar, kan du förkorta dem. De flesta förare är vana att dechiffrera akronymer registreringsskylt, särskilt med ökningen av SMS och textspeak, där förkortade ord används för att förmedla en idé med ett begränsat antal tecken.
Transformers-tema Plates

Fans av tecknade serier och filmer kommer att inse att det finns mer än möter ögat när de läser breven av någon registreringsskylt referera "Transformers". Underhållningsvärdet av en rolig "Transformers" plattan bara förstärks av det faktum att ett antal av karaktärerna i serien är bilar som förvandlas till robotar. Exempel plattor inkluderar TRNSFMR (transformator), DCPTCON (Decepticons), AUTOBOT (Autobot) och BMBLBEE (BumbleBee), vilket är speciellt lämpligt på en gul bil eftersom karaktären var gul.
TV Visa Idéer

OCNC815 (Oceanic 815) och 481.516 (4-8-15-16) --- Numbers tänkte i stort sett in i handlingen i den populära ABC tv-serien "Lost". Exempel på "Lost" plattorna inkluderar flygningen namn och nummer, OCNC815 (Oceanic 815), eller antalet sekvens sett hela serien, 481.516 (4-8-15-16).

FRAK --- Den 2000s sågar en re-fantasi av 70-talet TV-show "Battlestar Galactica" och dess främsta slagord, FRAK, passar fint på någon registreringsskylt. Frasen var ett sätt för seriens skribenter att undvika censur genom att använda fiktiva svordomar. Medan många förare inte förstår denna fras, kommer de som finner det roande

Timmay (Timmy):. Serien "Southpark" har fått i varmt vatten under åren för sitt kontroversiella ämne, men en sak kan ingen vara förolämpade av är karaktären Timmy namn, som alltid skrek "Timmay!"

RUH ROH (Uh-oh): Den tecknad hund "Scooby Doo" ofta yttrade "RUH ROH" i tider problem eller när någon gjort ett misstag, och det är en bra fras att sätta på en nummerplåt

MORCWBL (Mer cowbell):. Denna rad av dialog blev känd genom en "Saturday Night Live" skissar att presentera Kommer . Ferrell

TWSS (Det är vad hon sade): Det är troligt att någon sa, "Det är vad hon sade" innan Steve Carell rollfigur Michael Scott gjorde på "The Office", men hans karaktär gjorde det till en del av popkultur lexikon.
Movie Quotes

HEYUGYS (Hey you guys!) --- Karaktären Sloth skrek denna fras under kulmen av kultklassiker 80s film "The Goonies".

PLSTCS (Plast) --- Det var en hel del dialog i Dustin Hoffman filmen "The Graduate", men ingen är mer kända än "Plastics".
< p> VT4PDRO (Vote 4 Pedro) --- Denna fras var på en t-shirt på sig av huvudpersonen i "Napoleon Dynamite" och har kommit att beteckna ett stridsrop för underdog.

KHAAAN (Khaaan ) --- William Shatner kapten Kirk skrek denna skurk namn under ett avgörande ögonblick i "Star Trek II:. The Wrath of Khan"
Sportbil Referenser
p Om du äger en sportbil, är chansen att du kommer att fortkörning tidigare andra på vägar och lämnar dem vid stoppljus i din damm. Markera detta faktum med roliga skyltar som refererar bilens snabba natur.

L8TR G8TR (Senare Gator) katalog

CYA L8TR (ses senare) katalog

EATRBBR (Eat gummi)

2KWIK4U (för snabb för dig) katalog

WARPDRV (Warp drive) katalog

ND4SPD (Need for speed) katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92864.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.