Vad Är EEG Plates?

Den tyska EEG registreringsskylt är en replik av registreringsskyltar utfärdas inom Europeiska ekonomiska gemenskapen, och är ett unikt sätt att shoppa din bil. Om du är en bil entusiast, eller kanske du bara vill lägga till en europeisk touch på din bil, ger den autentiska stil EEG registreringsskylt bilen som europeisk stil. Exakta kopior

21-tum lång EEG-plattan kommer präglad med slumpmässiga siffror eller bokstäver i val. EEG-plattor, officiellt endast tillåtet på bilar som registrerats i Europa, finns tillgängliga online som dekorativa tillägg till din bil. Tillverkade av .032 aluminium, en kombination av åtta siffror, bokstäver och symboler stämplas i aluminium på en vit bakgrund, dekorativa EEG plattor replikera faktiska europeisk utfärda plattor. Plattorna finns i två utföranden, en med en blå rand på vänster sida och en utan.
Utseende

blå rand på vänster sida av plattan representerar sjunka av Europa. Inom det är 12 guldstjärnor i en cirkel ovanpå en vit bokstav för land de är bosatta, såsom D för Danmark. Ingen vet säkert varför det finns 12 stjärnor, spekulationer säger att det råkade vara 12 medlemsstater i Europeiska unionen när flaggan ritades 1949 och antalet har aldrig uppdaterats. Nästa bokstav på plattan står för staden registreringen, följt av ett bindestreck, två skrivelser samt ytterligare tre till fyra nummer.
Juridiska frågor

Tyska "Deutschland" Europeiska ekonomiska gemenskapen plattor är lagliga att använda i de flesta stater här i USA på framsidan bara, men vissa stater samt vissa länder kräver en fordonets främre och bakre plattorna vara samma. Så att du inte drabbas av några juridiska problem, kolla med den lokala avdelningen av motorfordon. Bara för att vara på den säkra sidan, sätta dina faktiska siffror registreringsskylt på EEG tallrik istället för en anpassad och personlig text.
Plate Tillverkning

EEG plattor är giltiga och tillverkade av samma ämnen som används för att göra plattorna i Berlin, Tyskland. Plattan-making process sker med en 50-tons press och en folieprägling maskin som ger plattorna deras äkta utseende, platthållare finns tillgängliga för dem också. Motorcyklister kan få EEG plattor också, mäter de fem inches av tio inches och kan ha ett maximum av två rader med nio siffror inklusive blanksteg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92862.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.