Hur du köper en bil med en privat Plate

Köpa en bil är ett stort beslut i livet för den genomsnittliga personen. När du köper en begagnad bil, du får bilen och dess historia - vissa delar av garantin kan överföras till dig, eventuella motorproblem göra överföringen till dig, och eventuella böter måste betalas innan fordonet kan vara köpte. En sak som du inte får är registreringsskylten. En ägare kan överföra en registreringsskylt endast ett fordon han redan äger. Om någon annan har en privat registreringsskylt som du vill, du är ute på tur. Du måste köpa din egen registreringsskylt. Instruktioner
1

Välj ett personligt meddelande att visas på din registreringsskylt. Du får inte plocka ett budskap som är nedsättande, referenser sex, droger eller alkohol, eller gör intrång på ett varumärke. Allt annat är bra, förutsatt att registreringsskylten inte redan finns.
2

Beställ din registreringsskylt. Beroende på din stat eller provins, kan du beställa på nätet (se resurserna om du är bosatt i Ontario). Om online-beställningar inte accepteras, måste du antingen ringa in din beställning eller gå till din lokala licens utfärdande kontoret. Generellt, i USA, måste du gå till din lokala avdelning av motorfordon (DMV) kontor för att beställa en ny platta eller lämna in en ansökan per post.
3

Vänta för din tallrik ses över. Detta kan ta några veckor eller längre, beroende på eftersläpning i förvaltningen kontoret. Din privata plattan kommer att ses över för något stötande innehåll.
4

Betala avgiften för din privata registreringsskylt. Avgifterna varierar beroende på jurisdiktion. I Ontario, i februari 2011, är avgiften mellan $ 250 och $ 340, beroende på om du vill ha en egen grafisk med din registreringsskylt. I USA, avgifterna är i allmänhet billigare. I Nevada, är avgiften för en privat registreringsskylt $ 36 i februari 2011 (förutom alla andra avgifter).
5

Registrera din registreringsskylt och fordon med din lokala motorfordon byrå. Du måste gå in på kontoret, signera några formulär och betala en registreringsavgift, som varierar beroende på var du bor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92860.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.