Hur du kontrollerar om vins Är bra

När du köper en tidigare ägd bil, är det viktigt att få sin rapport fordon historia för att ta reda på om bilen har varit inblandad i en olycka tillsammans med andra historiska detaljer. Många specialiserade företag erbjuder dessa rapporter inklusive Carfax, Autocheck och DMV. Din utrikesdepartementet av motorfordon kan även erbjuda chassinumret (VIN) kontrollresultat tjänster. Instruktioner
1

Lokalisera VIN på din bil. Mestadels kan du hitta det genom att titta från utsidan på instrumentpanelen i förarens sida. Kontrollera även förarsidans dörr längs dörrposten. Om du inte kan hitta det i någon av dessa platser, kolla bilens försäkring dokument eller fordonets titel och registrering.
2

Kontakta ditt tillstånd Department of Motor Vehicles och begära en VIN inspektion. Men kom ihåg att denna tjänst inte erbjuds av alla statens DMV. Till exempel, i Oregon, kan du begära en VIN inspektion för $ 7, som av 2011. En DMV anställd eller en statlig bilhandlare kommer och undersöka de fysiska komponenterna i bilen för att kontrollera om VIN på fordonet matchar VIN eller den primära äganderätten dokumentet eller titeln. Addera 3

Använd en VIN inspektion företag som Carfax, Autocheck eller DMV.org. Dessa företag kommer att debitera dig mellan $ 29,99 och $ 44,99 per 2011 för att få ett komplett fordon historia bygger på dess VIN.
4

Gå igenom bilens historik noga efter betalningen. Ett fordon historia innehåller vanligtvis information om antalet tidigare ägare, datum när bilen såldes, stater där det såldes, polisrapporter olycka, stora olyckor och de totala förlusterna, ombyggda vrak, titlar bärgning och airbagen, vägmätare rollback check. Det visar också om fordonet har blivit översvämmade, uppgick vid försäkring eller säljs på en auktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92857.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.