Så här kontrollerar du en ATV VIN

The Vehicle Identification Number (VIN) finns på alla fordon oavsett tillverkare. VIN är alltid 17 tecken, inklusive på ATV. Placeringen av varje tecken avslöjar viktig information om en viss ATV, inklusive dess motor, modell, serier och år den tillverkades. Om du är intresserad av att köpa en tidigare ägd ATV, kanske du vill kontrollera sin VIN för att se all information som du håller på att förses med är korrekt. Instruktioner
1

Hitta VIN på ATV. På de flesta ATV, hittar du en skylt monterad på den främre ramen i den nedre delen. På andra, kommer det att monteras på motorns vänstra sida.
2

Läs VIN första tecken för att identifiera det land där ATV tillverkades. Om det första tecknet är "1" eller "4", betyder det att ATV har tillverkats i USA Likaså "2" är för Kanada, "J" är för Japan och "K" är för Korea.

Billiga 3

Läs det andra tecknet att identifiera tillverkaren. Till exempel betyder "H" Honda och "K" betyder Kawasaki.
4

Läs det tredje tecknet att ta reda på division för tillverkning eller fordonstypen. Det tredje tecknet varierar mycket från tillverkare till tillverkare.
5

Notera den fjärde till åttonde tecknet att identifiera fordonets egenskaper såsom kroppen stil och motortyp. För att få din ATV motor detaljer och kropp stil, kontakta tillverkaren.
6

Notera det nionde tecknet, som är den "kontrollsiffra" av ATV VIN. Den nionde siffran är bara av säkerhetsskäl, och beräknas matematiskt utifrån de tidigare åtta siffror. Det är bara en bekräftelse på att VIN är äkta.
7

Läs den 10: e siffran att identifiera fordonets tillverkningsår. De siffrorna "1" till "9" indikerar tillverknings åren "1971" till "1979", medan bokstäverna "A" till "Y" anger de åren "1980" till "2000." "2001" till "2009" årsmodeller också använda siffrorna "1" till "9", efter vilken den alfabetiska koden startar igen från "2010."
8

Läs 11th karaktär att identifiera fordonets monteringsfabrik.
9

Läs 12th till 17th tecken. Dessa är alla siffror, och de ökar med ett nummer för varje ATV rulla ut av det löpande bandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92856.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.