Mopar Presenter

Mopar är samlingsnamnet för Chrysler "motordelar" och tillbehör. Den användes först på 1920-talet och varumärkesskyddade som en linje av frostskyddsmedel produkter 1937. Under 1960-talet gav Mopar Performance Parts Chrysler muskelbilar och racers sin punsch, öka hastigheten och hantering. Chrysler fans kan visa sin lojalitet till företagets varumärken, inklusive Jeep och Dodge, med nyckelringar, skjortor, kragar och andra gåvor, som säljs under Mopar moniker. Bil Tillbehör

Brickel s Racing driver en online-butik Mopar Fan som säljer flera stilar av nyckelringar. De brickor inkluderar en Jeep liten säkerhetsbälte nyckelring med svart sadelgjord. Bifoga det till en handväska eller en bältesögla, och bifoga eller släpper en tangent med en knapptryckning. Ge Dodge fläkten i ditt liv en super krom metall registreringsskylt emblazoned med Dodge ram's-head logo i centrum ($ 10 i 2011). Köp Seat Armor märkt med jeep logotyp för dina främre skålade säten. De maskin-tvättbara överdrag, tillverkade av bomull velour frotté, skyddar sätena från fläckar och lukt och är enkla att installera och ta bort.
Plagg Köpa och utrustar

Chrysler gör ett hundhalsband med ett säkerhetsbälte spänne stängning emblazoned med Dodge RAM logotypen. Köp en matchande Dodge ram hundkoppel, 4 meter långa och en tum bred, för 16 USD och med 2011. Eller köpa en messenger bag dekorerad med Dodge RAM logotypen och dekorerade med två seat-belt-stil vertikala band (45 från 2011). Fästen på banden spänne säkert påsen stängd. Väskan är utrustad med två invändiga skiljeväggar, flera mindre fickor, axelrem och en bonus Dodge nyckelring. Dodge Ram logotyp lyser i centrum av alla väskans spännen.
Kök och baklucka Matlagning

Köp en grill set, komplett med spatel, tänger, gaffel och tråckla borste, med Dodge Charger logotypen på handtagen och hejarhuvud och sköld etsad i spatel ($ 24,99 år 2011). Dodge fans kan finna lunch extra spännande på en Dodge "Grab Life av Horns" serveringsbricka, facket tål maskindisk, mäter 18 av 11 inches och säljer för $ 20 i 2011. Bolaget säljer även en Dodge Challenger serveringsbricka, samma storlek och samma pris. Du kan poppa en flaska topp med en förkromad Dodge Charger R /T Con-Rod kapsylöppnare nyckelring, som är formad som kolven vevstaken av Dodge Charger R /T. Den nyckelring är tryckt med en Dodge ram's-head logo i rött och Charger R /T namn på en svart bakgrund. Kedjan är 2,5 inches lång och säljs för $ 7.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92854.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.