Hur att designa din egen bil Tag

En bil tagg, som vanligtvis kallas en registreringsskylt, är en plast eller en metallplatta fäst på framsidan och baksidan av bilen för identifiering av fordon. Registreringsnumret att taggen har är en unik alfanumerisk kod. Du kanske har märkt bilar på vägarna med märkbart färgstarka och unika taggar. Dessa etiketter är skräddarsydda och kan köpas från olika nätbutiker. De kostar lite mer än de vanliga, men kan göra bilen sticker ut i mängden genom att reflektera din personliga stil. Instruktioner
1

Gå till en online-bil taggen designer butik, som The Palm Presenter Preppy Monogrammed gåvor och Tag World.
2

Välj en viss bil mönster tag bakgrund , bild eller färg från de som tillhandahålls på nätet, såsom argylemönster, polka dots, zebra mönster, och mer.
3

Välj ett speciellt typsnitt för bilen taggen. Du kan antingen välja den från rullgardinsmenyn eller från mallen miniatyr.
4

Ange en färg för texten på etiketten. Ange även andra detaljer såsom personalisering stil (t.ex. monogram eller ingen monogram).
5

Gör betalningen för taggen. Som av 2010, kommer det att kosta dig mellan $ 15 och $ 22, beroende på butik och mängden av anpassning. Du kommer att behöva göra betalningen online. Taggarna kommer att komma inom ett par dagar på den adress du uppger när du gör betalningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92845.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.