Hur att designa din egen bildekal

Om du har en design, slogan eller grafik som du vill dela med världen via din bil, kan du skapa en egen personlig bildekal på några minuter med bara din dator, papper och kreativitet. Bildekaler är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag eller bara dela en tanke med andra på vägen. Använd papper bildekal så att du kan ta bort och byta ut dina etiketter om det behövs. Instruktioner
1

Hämta mallen för din bildekal papper. Hitta mallen genom att följa anvisningarna på förpackningen eller genom att gå till varumärket hemsida och söka efter produktnumret. Hämta version för Microsoft Office eller för din favorit ordbehandlingsprogram.
2

Ladda upp några bilder eller bilder som du vill använda för din bildekal. Tänk på att bilderna ska vara nära-up och tydlig för att ses från ett avstånd av andra människor. Addera 3

Type någon text som du har valt på din bildekal mall. Kom ihåg att din slogan bör vara kort och rakt på sak så att det kan skrivas i en tillräckligt stor teckenstorlek för att läsa på distans, så markera din text och välj en större teckenstorlek i verktygsfältet under fliken "Hem" i Microsoft Office 2007. Ändra färg eller teckensnitt på din text genom att välja olika alternativ i fliken "Hem".
4

Välj "Infoga"-fliken i Microsoft Office 2007 och klicka på "Bild" för att använda en bild som du har laddat upp till din dator.
5

Välj din bild från rätt mapp och klicka på "Infoga".
6

Ändra storlek på bilden genom att klicka på en hörna där den diagonala pil visas och dra till önskad storlek. Flytta bilden genom att klicka på markören till vänster om bilden och trycka på mellanslagstangenten.
7

Markera ditt färdiga designen bildekal, högerklicka med musen och välj "Kopiera".

8

Klicka på den nedre halvan av mallen sidan, högerklicka med musen och välj "Klistra in" för att skapa den andra bildekal för din bildekal papper.
9

Granska din design bildekal och ändra teckensnitt färger och storlekar och bild positionering och storlek som behövs.
10

Klicka på Word-ikonen som består av fyra rutor i övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Skriv ut". Klicka på "Print" på följande skärm efter bekräftar alla inställningar är korrekta för din skrivare.
11

Skala bildekal av pappret och förse din bil, utjämning för att undvika bubblor.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92844.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.