Hur att måla en California registreringsskylt

Det finns lagar om böcker i Kalifornien om hur man korrekt att visa registreringsskyltar samt rätt storlek av plattor, men inga lagar specifikt omfatta licensavtal jobb plattan färg. Det finns inga regler om böcker i Kalifornien mot ommålning ett fordons registreringsskylt. Ombyggnader är helt lagligt så länge färgen jobbet inte dölja eller ändra licensens upphöjda siffror och bokstäver, eller ordet "California" som är tryckt på plattan. Saker du behöver
Rena trasor
thinner
Stålull
Stor pensel
Etsning primer
Epoxifärg
Liten pensel
Klar, reflekterande sprayfärg

Visa fler instruktioner
1

bort all befintlig färg från plattan. Ta några rena trasor och blöta dem i färgborttagningsmedel, sedan använda trasor, tillsammans med stålull, att riva alla aktuella färgen från plattan. Skrubba plattan tills det finns inga spår av färg kvar på vardera sidan. Färgen borttagningen kan ta ca 20 minuter, men beror på åldern av plattan och hur djupt inbäddade färgen är.
2

Undersök plattan för att se till att det har varit stripped bare, sedan tillämpa en jämnt lager etsning primer till båda sidor av plattan. Låt plattan torka helt, sedan placera en tjock päls av epoxifärg på plattan med en mjuk pensel pensel. Återigen, låt plåten torka.
3

Lägg annan färg. Använd en liten mjuk pensel pensel och en andra färg av färg för att måla över de upphöjda bokstäver och siffror på plattans framsida. För dessa siffror och bokstäver, men du vill använda en färg av färg som kontrasterar med den färg som används på resten av ramen, så att de sticker ut från bakgrunden. Till exempel, om du målar plattans bakgrund en mörk färg, som grönt eller blått, måla bokstäver och siffror en ljus färg, som vitt eller gult.
4

Låt färgen torka igen, sedan försegla och avsluta jobbet måla genom att spraya en beläggning av klar reflekterande färg över framsidan och baksidan av plattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92838.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.