Hur att återge en tallrik vektor License

Två typer av bildfiler är nödvändigt när reproducera en registreringsskylt, bitmapp och vektor. Till skillnad från bitmap filer, vektorer är oberoende av upplösning, vilket innebär att de kan ändra storlek utan att förlora kvalitet. Bitmappar skapade med ett bildredigeringsprogram och innehåller ett rutnät av kvadrater. Bitmappar beräknas av antalet pixlar i en bild. Vektorer skapas från bezier vägar, eller matematiska linjer och kurvor. Dessa banor innehåller ankarpunkter och handtag som avgör xy axel en ritning. Eftersom skärplottrar bara läsa vektor linjer, återger en registreringsskylt kräver användning av vektorer. Saker du behöver Arkivfoto redigering programvara Illustration programvara cutter
Vinyl (tillval)
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Hitta en bild av registreringsskylten för reproduktion från en online royalty-fria vektor clip art webbplats, eller scanna registreringsskylten på en scanner med 100 procent. Använd den lägsta upplösningen vid skanning eller onödiga artefakter kan visas i vektorutgång.
2

Använd ett fotoredigeringsprogram filter för att minska bullret i registreringsskylten bilden innan du konverterar till en vektor fil.

3

Justera kontrasten i ett bildredigeringsprogram. Spara filen på din hårddisk som en "Bitmap". Bmp, som behåller bättre upplösning än en. Jpg i de flesta fall.
Vektorisering
4

Öppna ett vektor programmet och välj "Arkiv, Nytt" från drop \\-down menyn. Ställ vektor dokumentet vid standardstorlek för en registreringsskylt på 12 inches för bredden med 6 inches för höjden, eller 864 x 432 bildpunkter.
5

Skapa en mall registreringsskylt genom att toppen och bottenmarginal på en tum, och 1/2 tum på de högra och vänstra sidorna. Visa linjalen vid mätning i en vektor program genom att skriva in "Ctrl /CMD R," eller välj "Visa linjaler" från drop-down view menyn längst upp på skärmen.
6

Klicka och håll ned musknappen på linjalen, dra till önskat läge. Zooma in genom att klicka på "Ctrl /CMD +" Om härskaren steg är för små för att se.
7

Välj "File, Place" importera filen registreringsskylt i vektorn programmet. Håll ned "Shift"-tangenten bibehålla proportionerna av registreringsskylten filen och ändra storlek på bilden så att den passar ditt dokument.
8

Markera bilden. Välj "Trace" funktion från "Object" drop down-menyn. Välj en förinställning från "Tracing Options" dialogrutan eller manuellt bestämma inställningarna. Välj "Preview" för att spåra de ändringar som du skapar.
9

Använd "Black and White" inställningen om färgen har tagits bort från registreringsskylten grafiskt, eller "Färg 6," som innehåller endast sex färger och är bra för att spåra enkla logotyper och illustrationer. Använd "Detaljerad Illustration" förinställd för komplicerade ritningar.
10

Använd "Threshold" styra black-till-vitt procentandel av bilden spårning. Ställ in tröskelvärdet lägre för fler vita områden, eller högre bland fler svarta områden i bilden. Börja med standardinställningen 128 och justera vid behov.
11

Lägg "Blur" jämna ut kanterna på den importerade bitmappsbild. Börja med en inställning på 0,2 pixlar och lägga oskärpa tills taggiga linjer smidigt och små artefakter elimineras.
12

Justera "Path montering," som styr hur långt spåret är från om bilden fortfarande behöver utjämning. Välj en högre inställning jämna raderna i registreringsskylten bilden.
13

Välj "Minsta yta" med uppgifter om antalet pixlar i kvadrat som spåras. Välj "Ignorera vitt," om du vill att de vita områden, såsom bakgrunden, som inte ingår i spårning.
14

Välj "Trace" eller "Enter" beroende på din specifika program. Välj "Objekt, Expandera" för att se konturerna av registreringsskylten.
15

Klicka och håll på pennan verktyget i baren när addition, subtraktion, eller ändra punkten placering på registreringsskylten illustrationen .
16

Spara filen registreringsskylt till din hårddisk. Importera filen till din fräs programmet enligt tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92836.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.